2777
2789

مگه مایو هم باید شیک باشه////////

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلیپ و پادار قشنگ ترن دامنی رو دوس ندارم تو آب دامن میره بالا😂😂

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

شیک باشه که چی بشه یعنی؟قراره تو استخر اتفاقی بیافته؟

وا

خب مایو هم ی جور لباسه

مثل لباس باشگاه یا بیرون

شما هر لباسی میخری قطعا شیک اشو میخری

اینم مثل بقیه است

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

من دوتیکه و اسلیپ همیشه میپوشم خیلی تو تن نازتره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....