2777
2789

پس من چرا همش درد دارم 

مثلا همین الان حس پریودی دارم که از اول بارداری داشتم 

زیر دلم سمت راست و چپ هی تیر میکشه!!! 

پنج ماهم هفته ی دیگه تموم میشه! 

خانومایی که تجربه بارداری دارید شما هم اینجوری بودید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۳ماه سومم و از روز اول عذااااب بوده تا همین الان

ماه عسل کجا بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
والا من از وقتی که باردار بودم اصلا حس خوبی نداشتم . همش کمرم درد میکرد و حس خستگی و سنگینی داشتم .و ...

بله، 

همش درد پریودی که دارم 

کلی هم آزمایش دادم نفهمیدم از چیه!!!!!

خب عسل یا هر چی!!! مال من چرا نیست خب!؟

بارداری ها متفاوته. بارداری اول و دوم هم متفاوته. کاملا شانسیه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

منم تو پنج ماهم حالم نسبت ب قبل بهتره اما از اول بارداری خداروشکر درد زیر شکم اینا نداشتم فقط بی حالی خستگی تنگی نفس افت قند و فشار میشدم و الان کمتر شده ولی قط نشده کلا بارداری همینجوریه یه قانون پایستگی درد داره که میگه اصن درد از بین نمیره از شکلی به شکل دیگ تبدیل میشه 

من بارداری دوممه سر اولی ولی درد کمر و شکم و پا داشتم