2777
2789
عنوان

دختر ده ساله ام خیلی‌خیلی بی ادب

867 بازدید | 46 پست

دخترم ده سالش خیلی بی ادب .به حدی ازش عصبانیم که دلم میخاد باچوب بیوفتم به جونش . اصلا کنترل نداره رو رفتارش.امروز سر قه موضوع بیخودی بامن بحث میکرد خواهرم یهو خودشو انداخت وسط ولش کنو محلش نزار . یهو دخترم با جیغ گفت به توچه ویه ح ف زشتی به خواهرم  زد . منم زدم تو دهنش ودخترمو فرستادم خونه بلشوهرم . خواهر کلا تا آخر برام قیافه گرفت وازمن طلبکار بود . خیلی حس بدی گرفتم. لعنت به من که مادرشدن. الان هم از خواهرم ناراحتم هم از  دست دخترم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اروم باش نباید عصبیش کنین بمونه روش 

سعی کن معنویاتتونو قوی کنید 

من یه مورد اینجوری میشناختم البته دختره سنش بیشتر بود وحشتناک بود ولی از وقتی مامانش باهاش مهربون شد و شروع کردن باهم نماز خوندن خوب شده عالی شده 

فقط باید اروم اروم اینکارو کنی نه یهویی بهش بگی بیا نماز 

مثلا اول خودت بخون بعد خوش اخلاق باش از حس خوبت بگو باهاش با احترام حرف بزن امام زاده جایی برید و ...

تنها راهش صبر ، نباید باهاش بحث کنی ، به ازای هر رفتار یا حرف بد باید یه تنبیه بدون دعوا و تحقیر و خشونت انجام بدی ، بهترینش تنبیه مالیه ، ولی اول باید سعی کنی باهاش بحث نکنی که عصبی بشه ، الان نزدیک بلوغه دست خودش نیست 

تنها راهش صبر ، نباید باهاش بحث کنی ، به ازای هر رفتار یا حرف بد باید یه تنبیه بدون دعوا و تحقیر و خ ...

بیشتر از دست خواهرم ناراحتم با من قهر کرد حتی دیگ بامن حرفم نمیزد چون بهش گفتم تو نباید دخالت میکردی وخودتو مینداختی وسط