2821
2789

بچه ها بنظرتون اگر یه دانش آموز پایه دوازدهمی در امتحانات خرداد ماه ، درسی رو پاس بشه ولی نمرش پایین باشه رو میتونه برای جبران اون نمره و بالاتر بردنش در امتحان شهریور شرکت کنه؟؟! مثلا من دینی رو تو امتحان نهایی خرداد پاس شدم ولی نمرم خیلی پایینه و راضی نیستم از نمرم!.....بنظرتون میتونم تو امتحان شهریور شرکت کنم و معدل دیپلمم رو بالا ببرم و سال بعدم ترمیمش کنم؟؟ یا نه دیگه؟! ممنون میشم جواب بدین

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

خرید کتاب های تستی و تشریحی پایه تا کنکور / جزوات سالیانه ماز و حیدری و یحیوی و بازرگان......

همین طور فروش کتاب‌ های کنکور شما عزیزان که تازه کنکور داده اید 🍬🍬🍬

در‌ کانال تلگرام زیر 

https              ://t.me/ketabkonkor20

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بخاطر کنکوره برو ترمیم معدل

بخاطر بالا بردن معدل دیپلمه

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

متاسفانه خیر نمرات دیپلم بعد دریافت هرگز تغییر نمیکنن حتی کسی تجدید بیاره تو ستون نمرات سالش نمره تج ...

تاحالا تجربه شو داشتی؟