2777
2789

بچه ها بنظرتون اگر یه دانش آموز پایه دوازدهمی در امتحانات خرداد ماه ، درسی رو پاس بشه ولی نمرش پایین باشه رو میتونه برای جبران اون نمره و بالاتر بردنش در امتحان شهریور شرکت کنه؟؟! مثلا من دینی رو تو امتحان نهایی خرداد پاس شدم ولی نمرم خیلی پایینه و راضی نیستم از نمرم!.....بنظرتون میتونم تو امتحان شهریور شرکت کنم و معدل دیپلمم رو بالا ببرم و سال بعدم ترمیمش کنم؟؟ یا نه دیگه؟! ممنون میشم جواب بدین

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

خرید کتاب های تستی و تشریحی پایه تا کنکور / جزوات سالیانه ماز و حیدری و یحیوی و بازرگان......

همین طور فروش کتاب‌ های کنکور شما عزیزان که تازه کنکور داده اید 🍬🍬🍬

در‌ کانال تلگرام زیر 

https              ://t.me/ketabkonkor20

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیر نمرات دیپلم بعد دریافت هرگز تغییر نمیکنن حتی کسی تجدید بیاره تو ستون نمرات سالش نمره تج ...

تاحالا تجربه شو داشتی؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫