2777
2789

بچه ها بنظرتون اگر یه دانش آموز پایه دوازدهمی در امتحانات خرداد ماه ، درسی رو پاس بشه ولی نمرش پایین باشه رو میتونه برای جبران اون نمره و بالاتر بردنش در امتحان شهریور شرکت کنه؟؟! مثلا من دینی رو تو امتحان نهایی خرداد پاس شدم ولی نمرم خیلی پایینه و راضی نیستم از نمرم!.....بنظرتون میتونم تو امتحان شهریور شرکت کنم و معدل دیپلمم رو بالا ببرم و سال بعدم ترمیمش کنم؟؟ یا نه دیگه؟! ممنون میشم جواب بدین

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

خرید کتاب های تستی و تشریحی پایه تا کنکور / جزوات سالیانه ماز و حیدری و یحیوی و بازرگان......

همین طور فروش کتاب‌ های کنکور شما عزیزان که تازه کنکور داده اید 🍬🍬🍬

در‌ کانال تلگرام زیر 

https              ://t.me/ketabkonkor20

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بخاطر کنکوره برو ترمیم معدل

بخاطر بالا بردن معدل دیپلمه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

متاسفانه خیر نمرات دیپلم بعد دریافت هرگز تغییر نمیکنن حتی کسی تجدید بیاره تو ستون نمرات سالش نمره تج ...

تاحالا تجربه شو داشتی؟