2777
2789

شوهرم گفتم بستنی بخریم بیرون بودیم بعد حرصی شد که میای بیرون فقط میخوای یچی بخری فلان منم توجه نکردم بعد برگشت گفت کاش زن باشه حداقل شوخی کنیم بخندیم 😐

منم گفتم نترس اگه مرد بود من شوخی میکنم بخندیم 😒

بعدم همش قیافش تو هم بود که من یه بستنی خریدم الان خیلی ناراحتم بخاطر حرفی که زد بنظرتون بیخیال بشم یا به روش بیارم و فعلا سر سنگین باشم 

خوب گفتی بذار تو قیافه باقی بمونه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شو ولی خودت پا پیش نذار. بیخیال شو چون جوابشو دادی و به نظر میاد متوجه شد نباید اینجوری شوخی کنه. پا پیش نذار چون دستش بیاد که باید عذر خواهی کنه. ولی اومد ببخش

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

عزیزم درسته شوخی خوبی نکرده

ولی اگه به روش بیاری

حریم و حرمتها شکسته میشه

ممکنه آینده از سر لجبازی بره شوخی هم بکنه

تو ی فرصت خوب بهش بگو ازت توقع نداشتم همچین شوخی کنی

من خیلی روت حساب میکنم

این حرفو بزنه جنازشو کنار جنازه یه زن دفن میکنم اون دنیا بگن بخندن

بیخیال بابا بیشعور تر از این حرفاس به خاطر بچه هام مجبورم دیگه تحملش کنم فقط 😔وگرنه کسی که زورش میاد یه بستتی بخره برام یه بیرون ببره لایق شوهر بودن نیس 

بیخیال شو ولی خودت پا پیش نذار. بیخیال شو چون جوابشو دادی و به نظر میاد متوجه شد نباید اینجوری شوخی ...

نه متوجه نشده اون به عنوان یه شوخی به حرف خودش و به حرف من نگا کرد ولی باید بفهمه حرفش خیلی بدتر از شوخی بود