2777
2789
عنوان

اگه شوهرت بگه با زن شوخی کنم بخندم چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
یعنی تو هیچ زندگی همجین مشکلی نیس؟بخاطر بچه هام کنارشم

عزیزم همه ما بخاطر بچه هامون داریم زندگی می‌کنیم

حوصله بچه خودمون هم نداریم 

چه برسه بچه یکی دیگه را بخوایم مرد کنیم

منظورم این شوهرها هست

نه متوجه نشده اون به عنوان یه شوخی به حرف خودش و به حرف من نگا کرد ولی باید بفهمه حرفش خیلی بدتر از ...

اخه گفتی بعد از اینکه گفتی قیافش تو هم بود. البته تو خودت بهتر می‌شناسیش. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته شوخی خوبی نکردهولی اگه به روش بیاریحریم و حرمتها شکسته میشهممکنه آینده از سر لجبازی بره ...

جلو منکه نه ولی نیدونم سرکارش همین غلطا میکنه و با همشون شوخی میکنن برا همین زیادیییییی ناراحت شدم 😭

عزیزم درسته شوخی خوبی نکردهولی اگه به روش بیاریحریم و حرمتها شکسته میشهممکنه آینده از سر لجبازی بره ...

ولی اینم هیت خب اگه نسون بدم که از حرفش اینقدر ناراحت شدم هر بار خواست حرصم در بیاره از این حرفا میزنه 

دیگه جوابش دادی دنبالش نیاراصلا توجهی به اخمش نکن خودت رفتار خیلی عادی داشته باش اگر از حرفت ناراحت ...

نه ناراحت نشد برگست گفت تو اگه خمچین کاری کنی میزنم میچسبی دیوار فلان دیگه رسیدیم دم مغازه من چیزی نگفتم 

خیلی شما رو دوس داره و میدونه خیلی روش حساسی یه حرفی زده که قضیه بستنی رو تلافی کرده باشه. فقط در حد حرف ... 

میخندیدی و جدیش نمیگرفتی یخورده هم قربون صدقش میرفتی قضیه جمع میشد ...

جواب شما که گفتی با مرد شوخی میکنم مثل بنزین رو اتیش بوده اصلا خوب نبوده

اقایون روی این یه مورد بشدت حساسن پیشنهاد میکنم هیچوقت از این شوخی ها باهاش نکنی

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

اخه گفتی بعد از اینکه گفتی قیافش تو هم بود. البته تو خودت بهتر می‌شناسیش.

قیافش تو هم بود چون ناراحت بود بستنی خریدم دخترم هی نیخواست قبدلم نمیکرد با من شریکی بخوره گفتم برو براش بگو کنتر بزاره بده خودش بخوره چشم غوره رف منم خودم پاشدم خریدم برا دخترم 

خیلی شما رو دوس داره و میدونه خیلی روش حساسی یه حرفی زده که قضیه بستنی رو تلافی کرده باشه. فقط در حد ...

چی میگی توووووو😐😒

دوسش داره؟!!😐 کسی که کسیو دوسداره ازارش نمیده حتی با حرفاش. چه تلافی؟! زنش ازش بستنی خاسته برج ایفل که نخاسته😏 قربون صدقش بره؟😐 توهین بهش شده قربونشم بره😒 اگه از هم‌جنس خودت دفاع نکنی نمیمیری 

خیلی شما رو دوس داره و میدونه خیلی روش حساسی یه حرفی زده که قضیه بستنی رو تلافی کرده باشه. فقط در حد ...

از قضا ما زنا هم خیلی حساسیم حواستون باشه یه بستنی مگه چه ارزشی داره بخوای دل زنت بشکنی 

یک درصدم پشیمون نیستم از حرفی که زدم حتی لایق بد تر از اینه

چی میگی توووووو😐😒دوسش داره؟!!😐 کسی که کسیو دوسداره ازارش نمیده حتی با حرفاش. چه تلافی؟! زنش ازش ب ...

دفاع نیس تقریبا بعضیا همین طرز فکر دارن میدونی این مردا فک میکنن خودشون حق دارن شوخی زن دوم و دختر بازی و اینا بکنن ولی زنشون حتی دوس ندارن تا دم کوچه بره