2777
2789

من با این کیس چکار کنم

مرد حدود ۳۵ سال

یک ازدواج چند ماهه داشته که طلاق گرفته 

وضع مالی خوب ، خونه و ماشین و ویلا و زمین داره

قیافه صفر 'اصلا نمی‌پسندم

اصرار والدین به قبول کردن

و من هم تا الان کلی خواستگار رد کردم و دیگه دد لاین  تموم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راستش من خودم قیافه خیلی برام مهمه 

یعنی اگه قیافه طرف به دلم نشینه حتی دلم نمیخواد باهاش برم بیرون؛ ازون طرف همه هم‌بگن زشته به نظر خودم خوب باشه اصلا توجهی به حرفشون نمیکنم😁

دیگه به خودت بستگی داره چیزای دیگه برات اولویته یا نه حتما باید قیافشو دوست داشته باشی؛ که دراین صورت باید ردش کتی‌چون قیافش تو ذوقت میزنه هرکاری هم که بکنه

کاربری دست یه خانوم۱۷ ساله و یه خانوم ۲۲ ساله ست ... { محمود احمدی نژاد هستم🥸

متاسفانه قیافم باب دل باشه تو زندگیای امروزی ادما اکثرا عذاب میکشن زندگی ی قماره 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

متاسفانه قیافم باب دل باشه تو زندگیای امروزی ادما اکثرا عذاب میکشن زندگی ی قماره

بله منم همینطور فکر میکنم زندگی هیچیش دست ما نیست مثل یه شانسه که من نداشتم

به نظرم مجرد بودن بهتر از زندگی با کسیه که دلت باهاش نیس 

تو هم سعی کن منطقی فکر کنی 

معیارت هم چهره نباشه ، چهره مهمه ولی به حدی که بتونی تحمل کنی و کنارش خجالت نکشی کافیه 

اخلاق و وضعیت مالی و خانواده خیلی مهم تره 

ایشالا خوشبخت بشی با هر کس که ازدواج میکنی

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️