2777
2789
عنوان

بیمار فکری شدم کسی اینجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم‌گاهی فایده نداره

بیشتر خودتو مشغول کن، بدن خسته بشه ذهن انرژی فکر کردن نداره

تو خونه کیک و شیرینی درست کن

حواستو بده به گل و گیاه ها، باهاشون حرف بزن

حرفاتو روی کاغذ بنویس و بعدش کاغذو تیکه تیکه کن پرتش بده

تونستی برو بیرون ی جایی ک بتونی جیغ بزنیو خالی شی

مراقب کوچولوهاتم باش تو این جنگ ذهن آسیبی نبینن🌸🤍🌱

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بیشتر خودتو مشغول کن، بدن خسته بشه ذهن انرژی فکر کردن ندارهتو خونه کیک و شیرینی درست کنحواستو بده به ...

مرسی از راهنماییات عزیزم یه پرانتز بین حرفات ما انقدر مشغولیم وقت غذا خوردن و خوابیدن نداریم

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

بنظرم شرایطتت طبیعی 

اولا چون درست نمیخوابی دوما چون دوقلو داری وقت نداری درطول روز 

سوما چون وقتی نداری برلی خودت و یسره خونه نشینی طبیعی ذهنت تا مدت ها درگیر یچیز بمونه 

بنظرم تو احتیاج داری یمدت یکی بیاد بشه پرستار بچه ها کمی استراحت کنی بری بیرون بخودت برسی