2777
2789
عنوان

اونایی که پیسی گرفتن

276 بازدید | 37 پست

سلام 

چنتالکه سفید روپوست صورتم ظاهر شده کمرنگن

رفتم دکتر بهم گفت رنگدانت ضعیف شده دارو داد

ولی استرس دارم که پیسی نباشه

الان همش بدنمو چک میکنم 

استرس دارم

کسی این مشکلو داشته 

کمک کنید بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیسی معمولا شنیدم بخاطر استرس هم هس

اگه داشته باشی برطرف میشه ناراحت نباش

عمه ی من سبزه بود و اینطوری شد چندین تا لکه سفید داشت 

و نمیدونم چه دکتری رفت ریلز و اینا کرد ب کل همه جای بدنش پر سفیدی شد و بی لک شد و خیلی سفید شد

من رو یه قسمت از دستم یه لکه کوچیک قهوه ای رنگ هست

خودمم پوستم سفیده ولی چون کمه به چشم نمیاد

الان سالهاست رو همون قسمته نه کمتر شده نه بیشتر 

حساس نباش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نه سفید کمرنگ

من مبتلا به‌لک و پیس هستم

خوش خیم و بدخیم داره،بدخیماش مثلا در عرض ۵سال کل بدنتوسفیدمیکنه،خوش خیماش طول میکشه شاید۱۰ ۱۵ سال

من مبتلا به خوش‌ خیمش هستم

رنگش‌معمولامایل به صورتیه ولی بازم بستگی به رنگ‌پوستت داره،یک دست همه جاروسفیدنمیکنه شاید یبار گردنت بگیره یبارم دستت

معمولا هیچ دارویی نداره ولی میشه کنترلش کرد،من دوبارکنترل کردم‌دوباره برگشت،امامحیطی که درگیرشده کمه

استرس،نورآفتاب براش سمه تحریکش میکنه و بیشتر میشه

بمن گفتن‌اگر همه جای بدنت درگیربشه و بعضی جاهارنگ‌پوست خودت باشه میتونیم بالیزر،رنگدانه های پوستت روازبین ببریم تا باپیسی یکی بشه

درمانای جدیدم‌میگن اضافه شده نورتراپی و این چیزا،امااینکه چقدرتاثیرداره رونمیدونم

نترس‌اگه خدایی نکرده چیزیم بشه بایدباهاش کناراومد

۲۶نه همون محدود استپ زده،من زیربغلام درگیرشده بود دارو زدم تاحدی کم شد اما ازبین نرفت،برای من خوش خی ...

ن رو صورتم دو طرف سفید شده دکتر گفت احتمالا پیسی

میترسم رو صورتم خراب نشه، پماد کورتون داد تاکریل 

برای شماه همین داده؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اره منم از تاکریل میزدم

روی صورتت بود؟ بیماری خطرناکی نیست؟ 

من استرسی هستم و زیاد عصبانی میشم

تاکریل چندبار میزدی؟ چه مدت فقط شبا؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
روی صورتت بود؟ بیماری خطرناکی نیست؟ من استرسی هستم و زیاد عصبانی میشمتاکریل چندبار میزدی؟ چه مدت فقط ...

نه دستم و گردنم،نه خطرناک نیست،دردوسوزش وخارش نداره،واگیرنداره و ارثی نیست،بیماری خودایمنه،استرس عامل تشدیدکننده ایه براش،سعی کن کنترلش کنی خیلی کمک به درمانت میکنه،گمونم‌روزی دوبارمیزدم،یادم‌نمیادتادوسه سال پیش استفاده کردم دیگه نکردم،یادت بمونه مقدار خیلی کمی ازدارو رو روی برص بذار،منظورم‌اینه خیلی از کرم نمال،یه پوشش خیلی نازک خوبه