2777
2789
عنوان

اونایی که پیسی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 37 پست
نه دستم و گردنم،نه خطرناک نیست،دردوسوزش وخارش نداره،واگیرنداره و ارثی نیست،بیماری خودایمنه،استرس عام ...

چرا نباید زیاد بذاری؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مبتلا به‌لک و پیس هستمخوش خیم و بدخیم داره،بدخیماش مثلا در عرض ۵سال کل بدنتوسفیدمیکنه،خوش خیماش ط ...

خطرناک نیس؟ صورتت نزد؟ من بدبختی صورتمه

خطرناک‌برای چی

به کلیه ای جایی نزنه

میگم رو صورت دیرتر میره؟ الان چند روزه میزنم تاکریل تغییری نکرده

این شانس من چرا رو صورتم دراومد

به کلیه ای جایی نزنهمیگم رو صورت دیرتر میره؟ الان چند روزه میزنم تاکریل تغییری نکردهاین شانس من چرا ...

نه به هیچ‌جانمیزنه،استرس نداشته باش بدترمیشه،دوره درمان طولانی مدته مربوط به‌خوش خیم و‌ بد خیمم میشه

نه به هیچ‌جانمیزنه،استرس نداشته باش بدترمیشه،دوره درمان طولانی مدته مربوط به‌خوش خیم و‌ بد خیمم میشه

من از پارسال حدود آبان  فهمیدم یه لکه رو صورتم هست بزرگتر شد، روبروشم زد چندماه بعد حالا رنگش خیلی سفید نبود اما معلومه دورنگه

ولی الان جدیدا زیر چشمم یه لکه کوچیک زده خیلی سفیده

مگه میشه دو رنگ باشه؟ یعنی هم شیری هم سفیدسفید

از این زیر چشمم بدم میاد

بنظرت من کدوم نوعه، فقط صورتمه حدود 10 ماه هست 

تازگیا هم رفتم دکتر عین گیجا فک میکردم میره یه لکه س

من لیکن پلان هم که بیماری خودایمنی دیگه هم هست دارم اونم بدبختی دیگس، اونم تازه فهمیدم

یعنی سیستم ایمنیم ضعیفه چکار کنم قوی شه

من از پارسال حدود آبان فهمیدم یه لکه رو صورتم هست بزرگتر شد، روبروشم زد چندماه بعد حالا رنگش خیلی س ...

اره رنگشون متمایل به سفید،سفید یا متمایل به‌صورتی،بستگی به رنگ‌پوستتون داره ک‌چ‌رنگی بشه رنگ‌برص

بنظرت من کدوم نوعه، فقط صورتمه حدود 10 ماه هست تازگیا هم رفتم دکتر عین گیجا فک میکردم میره یه لکه سم ...

تشخیصش بادکتره،اونم روندسرعت بیماری و میزان درگیری رو درنظر میگیرن،مثلا۲سال یه لکه یه جاباشه ۲ سال بعد یه جای دیگه و این ماه تیکه لکه بیفته و ماه بعد جای دیگه لکه دیگه،طبق این الگومیگن که خوش خیمه یابدخیم،البته خوش خیم و بدخیم بودنش فرقی نداره فقط بدخیم زودتر خلاصت میکنه یه دست میشه پوستت،بایددکترمتخصص پیشنهادبده چیامصرف کنی،منم سیستم ایمنیم به شدت ضعیفه،یکی بغلم عطسه کنه سرمامیخورم

تشخیصش بادکتره،اونم روندسرعت بیماری و میزان درگیری رو درنظر میگیرن،مثلا۲سال یه لکه یه جاباشه ۲ سال ب ...

یعنی یکدست میشه؟ میگم یه پماد هست میزنن کامل سفید میشه اون ضرر نداره؟ زمانی مجبور بشیم اونو بزنیم

یعنی یکدست میشه؟ میگم یه پماد هست میزنن کامل سفید میشه اون ضرر نداره؟ زمانی مجبور بشیم اونو بزنیم

طول میکشه ولی در نهایت یکدست میشه،جاهاییم که نشده رو بالیزر حل میکنن،از پمادی که گفتی اطلاعی ندارم ولی سرخودچیزی نزن بهش ممکنه تحریکش کنه

طول میکشه ولی در نهایت یکدست میشه،جاهاییم که نشده رو بالیزر حل میکنن،از پمادی که گفتی اطلاعی ندارم و ...

این بیماری نباید جلو خورشید رفت؟ من نگرانم لکه های صورتم دارن زیادتر میشن از نگاه مردم میترسم

من هرروز پیاده میرم جلو خورشیدم ظهرها، یعنی نباید برم؟ 

پماد تاکریل هم میزنم تاثیری ندیدم

این بیماری نباید جلو خورشید رفت؟ من نگرانم لکه های صورتم دارن زیادتر میشن از نگاه مردم میترسممن هررو ...

نه که نری جلوی خورشید،کمتر درمعرضش باشی بهتره،برای هوای افتابی هم‌سعی کن کلاهی چیزی بذاری از نور خورشید جلوگیری کنه باید صبرکنی تا نتیجه بده تو یک هفته دوهفته که نتیجه نمیده