2777
2789
عنوان

بیست ویژگی مرد خوب از نظر زنان در مجله Dmarge

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست
دوست پسرمه. ممکنه دوستم نداشته باشه؟

اعع نمیدونم واقعا بهش بگو شاید اخلاقشو درست کرد باهات حرف زد مثلا بگو روزتو تعریف کن چیکارا کردی تند تند ازش بپرس کجایی ناهار خوردی شام خوردی اینجوری ارتباط بگیر

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی توصیه دین اسلام و امامان اینه که به کسی که ایمان و اخلاق داره دختر تون رو بدید. 

چون دیگه جای نگرانی وجود نداره. 

به این دلیل که تمام گزینه ها و ویژگی های خوب، درون شخص با ایمان و با اخلاق، پیدا میشه. 

اصولأ کسی که به خدا ایمان داره، در واقع ایمان واقعی و با بصیرت، نه فقط یه چیز ظاهری و اشتباه که الان جا افتاده، بلکه خدا ترس و خدا شناس و اهل عمل نیک. 

این فرد به خاطر با خدا بودنش برای تمام ساعت های عمرش برنامه ریزی داره و تلاش می کنه و به فکر تمام نیازهای همسرش هست،، همیشه به فکر پول در آوردن از راه حلاله و به فکر رفاه و تفریح و آبرو و آرامش خونواده است و حتی اگر خانمش هر مشکلی داشته باشه، به پاش صبر می کنه، هیچ وقت اذیتش نمی کنه و کلی ویژگی خوب که بر می گرده به ایمان و اخلاق خداگونه ی این فرد.