2777
2789
عنوان

یک چیزی رو دلم سنگینی میکنه

72 بازدید | 6 پست

شوهرم دو هفته پیش با خانواده اش رفت شام بیرون 

همش میگم چطور بدون من بچه اش تونست ؟؟

و منم باردارم 

یا خانواده اش نگفت زنت کجاست؟؟

آدم خودخواه و جمع پرست 

اونشب هم اومد خونه بحث کردیم نهایت گفت میخواستی بیای ؟؟؟

به نظر خودش کارش هیچ اشتباه نبوده 

امشب ب حدی ناراحتم اومدم تو اتاقم در هم قفل کردم 

حس پوچی گرفتم 

شاید بگید شما چرا نرفتی؟؟؟یعنی من تحت هر شرایطی نتونستم جایی برم،باید همسرم بره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه زندگی خیلی بی رحمتراین.مشکلات ول کن بابا همشون همیننن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تو زندگی هممون از این لحظات سخت هست عزیزم

قطعا خیلیییی ناراحت شدی و توی دلت مونده بهت پیشمهاد میدم بشینی با خودت فکر کنی چی دلتو آروم میکنه‌چکاری که برای خودت انجام بدی لباس خریدن؟تنهایی غذا خوردن یا یچیزی پیدا کن حتی خرید یه رژ لب

تو لیاقت آرامشی وقتی همسرت نتونسته بهت بده خودت پیداش کن

قطعا خوبی هایی داره که ازش خواستی ۲تا بچه داشته باشی پس سعی کن به صلح برسی

دوم اینکه اگه مدام به همسدت بگی وقیح تر میشه خیلی وقیح و دوباره حرفایی میشموی که خیلی بیشتر از اون اتفاق ناراحتت میکنه حتی ممکنه دوباره بره تا تورو بشوزونه پس دیگه بهش نپرداز و خودتو بی تفاوت نشون بده