2777
2789
من از این ک تحویلش بگیرم حس ضعف میکنمالبته بگم اوایل میرفتم میگفت جلو درنیا اینجوریکم کم از سرم افتا ...

خب عزیزدلم با فاصله باش ممکنه کسی رد بشه شمارو با لباس راحتی ببینه در رو ک بست برو نزدیکش کیفی چیزی داره از دستش بگیری و ... ماچ و بوس 😉

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این ک تحویلش بگیرم حس ضعف میکنمالبته بگم اوایل میرفتم میگفت جلو درنیا اینجوریکم کم از سرم افتا ...

حق داری این حسو داشته باشی

چون دو طرفه میگی نیست

رابطه باید دو طرفه باشه تا لذتبخش باشه این کارا

هر دو طرف استقبال هم برند هر دو طرف از هم پذیرایی کنند و…

چجور پذیرایی مبکنیاگه اون احنرام نذاره تو هم قطع میکنی؟

میرم دم در درو باز می کنم

روشو می بوسم

خسته نباشید میگم

ازش می پرسم آب خنک می خواد یا یه چیز شیرین بیارم یا گرسنشه؟

کتشو ازش می گیرم. میذارم خنک شه غر بزنه برام از روزش بگه از صاحب کار خشنش از همکار بی درکش از راننده ای که چراغ قرمز رو رد کرده از گرونی از هرچی دلش خواست

میذارم سفره دلشو وا کنه قشنگ

دلداریش می دم باهم به اونی که عصبانیش کرده فحش می دیم دلش خنک شه

ناهار می خوریم و می خوابیم عصری دوباره میره سرکار

من تک شیفتم اون دو شیفت

روزایی که اون استراحته و خونه ست هم همین کارارو برام می کنه خیلی بیشتر

خب همین معلولا میگن ولی خب خیلی دوست دارن بهشون توجه بهش 

حس ضعف چرا ؟اینکه ادب تون ایجاب می‌کنه به همسرتون احترام بگذارید ضعف نیست عزیزم 

کلید بندازه چی

اکثرن کلید بندازه دارم ظرف میشورم همونجوری دورادور میگم سلام همیشه هم گفتم میخایی استقبالت بیام دربزن کلید ننداز

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم