2777
2789
عنوان

مادرشوهرم باعث شد پسرمو کتک بزنم

4576 بازدید | 117 پست

جاریم بچشو امروز یساعت آورد اینجا که بره جایی بعد که اومد دنبال بچش اومد یخورده نشست بعد بچه ها داشتن بازی میکردن یهو رو به جاریم برگشت گفت اخلاقش خیلی گوه شده(به پسر من اشاره کرد ۷سالشه) بعد رو بمن برگشت گفت شما بهش رو دادین دیگه پدرومادر بلد نیستین به بچه تربیت بدین منم اصلا لال شده بودم جلو جارییم خجالت کشیدم. بعد اینکه جاریم رفت پسرم داشت سر به سرم میذاشت منم انقد عصبی بودم از دست مادرشوهرم سر این طفلی خالی کردم و خیلی بد زدمش بیچاره خیلی گریه کرد و جای دستم رو بدنش مونده بود مادرشوهرمم دلش خنک شد اصلا از خداشه من اینو بزنم قشنگ میفهمم. از اونموقع عذاب وجدان گرفتم حالم خوب نیس از یطرفم همش فکرم پیش خانواده خودمه کلا این مدت اعصاب و روان خوبی ندارم 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به مادر شوهر بدجنس و بد ذات

بخدا بچه شلوغ و بی ادب ندیده خب بچس دیگه نمیتونه مثل خودت بجا بشینه چون باهم زندگی میکنیم بهمون هی گیر میده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

منم عین تو مادرشوهر اعصاب نمیزارع برام منم سر بچه‌ها خالی میکنم

اصلا انقد میگن تا آدم بچه رو بزنه

بچت رو نزن هر چند خودم گاهی از کوره در میرم روانی میشم اما عذاب خودم بیشتر میشه روح و روانم داغون می ...

اون فرق داره بچه اذیت میکنه هرچند حق نیست ولی اعصاب برا مردم نمونده 

ولی بخاطر حرف هر ننه قمری بچه ات رو بزنی خیلی بی غیرتیه 

چه طوری اجازه میدی جاریتون در مورد بچه هاتونم نظر بده!!!همونجا میگفتی چه طرز حرف زدنه گوه یعنی چی بچ ...

بخدا جاریمم قشنگ داشت به حرفای مادروشوهرم گوش میداد میتونس بگه خب بچس دیگه

بخدا بچه شلوغ و بی ادب ندیده خب بچس دیگه نمیتونه مثل خودت بجا بشینه چون باهم زندگی میکنیم بهمون هی گ ...

مادر شوهر اگه تو زندگی عروس دخالت نکنه که روزش شب نمیشه. بیخیال خدا خودش جوابشونو بده

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهر اگه تو زندگی عروس دخالت نکنه که روزش شب نمیشه. بیخیال خدا خودش جوابشونو بده

اره بخدا.آمین