جاریم بچشو امروز یساعت آورد اینجا که بره جایی بعد که اومد دنبال بچش اومد یخورده نشست بعد بچه ها داشتن بازی میکردن یهو رو به جاریم برگشت گفت اخلاقش خیلی گوه شده(به پسر من اشاره کرد ۷سالشه) بعد رو بمن برگشت گفت شما بهش رو دادین دیگه پدرومادر بلد نیستین به بچه تربیت بدین منم اصلا لال شده بودم جلو جارییم خجالت کشیدم. بعد اینکه جاریم رفت پسرم داشت سر به سرم میذاشت منم انقد عصبی بودم از دست مادرشوهرم سر این طفلی خالی کردم و خیلی بد زدمش بیچاره خیلی گریه کرد و جای دستم رو بدنش مونده بود مادرشوهرمم دلش خنک شد اصلا از خداشه من اینو بزنم قشنگ میفهمم. از اونموقع عذاب وجدان گرفتم حالم خوب نیس از یطرفم همش فکرم پیش خانواده خودمه کلا این مدت اعصاب و روان خوبی ندارم
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
اون فرق داره بچه اذیت میکنه هرچند حق نیست ولی اعصاب برا مردم نمونده ولی بخاطر حرف هر ننه قمری بچه ات ...
خیلی دیگه میره تو مخم چون تو یخونه زندگی میکنیم دم به دیقه باید غر بشنویم
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچت رو نزن هر چند خودم گاهی از کوره در میرم روانی میشم اما عذاب خودم بیشتر میشه روح و روانم داغون می ...
هی بخودم قول میدم اما باز عصبی میشم. از یطرفم همش فکرم پیش بایامه عصاب برام نمونده. خدا خودش کمک کنه
اونی ک به بچت حرف میزنه با این همه سن وسال و تجربه هنوز عقل ناقص نمیفهمه بچه تا بزرگ شه هزار تا پوست عوض میکنه و توی بی اعتماد ب نفس رو شیر میکنه ک طفل معصوم رو بزنی ادم بنظرت صلاحیت نظر دهی در مورد بچه داره
جاریم رفت هی میخواستم بهش بگم لطفا جلو بقیه بچه رو خراب نکنین الان مثلا بدشو گفتین چیشد بچه عوض شد؟ دیگه ترسیدم گفتم الان سلیطه بازی درمیاره
خودت هیچی نگفتی انتظار داشتی جاریت از بچت دفاع کنه. میگفتی چیکار کرده ک میگین تربیت نداره. بالاخره ی کاری کرده ک اینو گفته میپرسیدی صاف نشستی نگاش کردی
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اونی ک به بچت حرف میزنه با این همه سن وسال و تجربه هنوز عقل ناقص نمیفهمه بچه تا بزرگ شه هزار تا پوست ...
تصمیم گرفتم یبار دیگه جلو کسی بچه رو خراب کرد بگم میشه انقد بدشو نگین اتفاقا خیلیم بچه خوبیه. جلو بچه هی بدشو میگه خب اونم ازش زده میش
عزیزم بچه زدن نداره، تو تربیت کردنش حساس باش نهایت تلاشت رو کن اما کتک جزو تربیت حساب نمیشه حداقل ا نظر من، بچه چه گناهی کرده بچه هامون شبیه خودمون میشن از ما یاد میگیرن بچه ها آنقدر پاک و معصوم هستن که حد نداره، الآنم بجای عذاب وجدان بیخودی سعی کن دیگه تکرار نکنی مخصوصا اینکه سر حرف یه نفر دیگه دق و دلیت رو تو سر او بیچاره خالی کردی، شما هر جور جلوی بقیه با بچه ت رفتار کردی اونا هم همین رفتار رو دارن اگه اسمش رو با جونم و عشقم صدا بزنی بقیه هم بهش احترام میذارن اگه بهش فوحش بدی اونام فوحش میدن اگه کتکش بزنی خدایی نکرده جرئت پیدا میکنن دست روش بلند کنن، البته بعضی خانواده ها هم ممکنه برعکس باشن و از رفتار شما سو استفاده نکنن اما اگه احترام بذاری به بچه ت خیلی بهتره مخصوصا جلو بقیه
خیلی دیگه میره تو مخم چون تو یخونه زندگی میکنیم دم به دیقه باید غر بشنویم
بدرک برا بزنه یگو حاج خانم از سن و سال و تجربه شما بعید این حرفا و بی عقلیا بچه اگه شیطنت نکنه سالم نیست
مث ی شیر پشت سر بچت باش هزکاری کرد فقط خودت اجازه تنبیه شو داری اون توی خفا ن تو جمع ک یسری عقده ای دلشون خنک شه تو اکه مادر باشی و عرضه داشته باشی هم بچت خوب تربیت میشه هم کسی جرات حرف زدن نداره
خودت هیچی نگفتی انتظار داشتی جاریت از بچت دفاع کنه. میگفتی چیکار کرده ک میگین تربیت نداره. بالاخره ی ...
منم اصلا هنگ کردم یهو گفتم وا الان این چه حرفی بود زدی. البته بار اولشم نیس چون ما باهم زندگی میکنیم حوصله بچه نداره هرکی میاد هی بد میگه و خراب میکنه پسرمو