2777
2789
عنوان

متوجه شدم باردارم لگن همسرمم تو این شرایط شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چطور میگی ناخواسته مگه همین یه مدت پیش تاپیک نزدید که شوهرتون رو فرستادید عمل واریکوسل؟ فکر کنم دنبال دکتر زنان و حتی ای وی اف هم بودید. اسم ناخواسته رو روی بچت نزار برو جلو خدا توانشو میده. 

گلم چطور میگی ناخواسته مگه همین یه مدت پیش تاپیک نزدید که شوهرتون رو فرستادید عمل واریکوسل؟ فکر کنم ...

اخه ما عمل کردیم‌چند سال بعد بچه بیاریم

عذر میخوام همسرم.گفت چون تاره عمل کرده امکان حامله شدنم‌نیست خام حدفش شدم

اخه ما عمل کردیم‌چند سال بعد بچه بیاریمعذر میخوام همسرم.گفت چون تاره عمل کرده امکان حامله شدنم‌نیست ...

خوب از دکتری چیزی میپرسیدی😂 چون دو تا کار هست که بعدش فورا زن حامله میشه، یکیش عمل واریکوسل یکیشم عکس رنگی 😂 این دوتا معروفن به اینکه ماه بعدش بارداری😑 برو لذت ببر از بارداری استراحتتم بیشتر کن. خریداتم از اسنپ مارکتی چیزی انجام بده یا مثلا گوشت و برنجشو حضوری برو یا بگو بابات ماهانه برات انجام بده. دیگه بارداری و تا اخرش خانواده تو هم خیلی باید کمک کنن. حتما کمک بگیر و خجالت نکش اصن. خدا بزرگه اگر باردار شدی یعنی وقتش الان بوده اصلا نترس.