2777
2789

کم مونده گریه کنم ،خودم شاغلم ،یه بارداری ناخواسته

و کلا همه خرید و وظایف خونه به عهده من شده ،و باید از همسرمم مراقبت کنم

یه نفر نیست در این خونه رو بزنه بگه خریداتو بده من انجام بدم

پدرشوهرم واسه جاریم و خودشون گوشت و برنج خریده

نگفته چیزی نیاز داری ،پولشم خودم پیدم

😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکت کنه شرایط سختیه ...تو زنگ بزن بهش بگو برامون خرید کن  چ اشکالی داره ...مثل من نباش هیچ وقت نخواستم کاری کمکی برام انجام بدن ولی جاریم همه کاراشو‌انداختع گردنشون

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکماه دیگه کمک نمیخوادوالا خواهر من تا آخر ۹ ماه کار کرد ورزش هم کرد خرید هم رفت

صرفا بخاطر بارداری فک میکنم نبلشه آدم تو این شرایط که همه کارا میفته رو دوشش یکم اعصابش ضعیغ میشه انتظار داره نزدیکانی که همیشه موقع خوشی حضور دارن و به فکر شکم و خورد خوراکشونن و وانمود میکنن دوست آدمن بیان حداقل یه تعارفی بکنن که کمک میخوای بگو 

صرفا بخاطر بارداری فک میکنم نبلشه آدم تو این شرایط که همه کارا میفته رو دوشش یکم اعصابش ضعیغ میشه ان ...

اینا همس برمیگرده به بالا پایین شدن هورمون ها

زن ها احساسی میشن

ولی خدایی اخه تازه اولشه 

مادرم میگفت زمان ما بچه توی شکم فرش میشستیم

و چند تا بچه دیگه هم توی خونه قد و نیم قد نگه میداشتیم

تازه اونا که شهر دور از خانواده ان جی؟ هیچ کمکی ندارن

یکماه دیگه کمک نمیخوادوالا خواهر من تا آخر ۹ ماه کار کرد ورزش هم کرد خرید هم رفت

تنهایی میرم دکتر و سونو ،مراقبت از همسرمم وظیفه منه خودش نمیتونه بره دستشویی 

خریدا با منه اکثر وقتا هم‌برق قطعه با پله وسایل و جابه جا میکنم

تا ۶ عصر هم سرکارم

تنهایی میرم دکتر و سونو ،مراقبت از همسرمم وظیفه منه خودش نمیتونه بره دستشویی خریدا با منه اکثر وقتا ...

الان اگه چیز دیگه بود خانواده شوهرت ول کن نبودن

مردن که نمیان کارای بچه خودشون رو بکنن؟؟

حنی یه بشقاب غذا واسه پسرشونم نمیارن

ازشون بخاه بارو بنداز روی دوششون بهشونم بگو بارداری...خودتم ب بی حالی بزن...زرنگ باش ماها متاسفانه قوی هستیم خودمون این وسط هلاک میشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا همس برمیگرده به بالا پایین شدن هورمون هازن ها احساسی میشنولی خدایی اخه تازه اولشه مادرم میگفت ز ...

الان فرق کرده با قدیما قبلیا هر کدوم ده تا میوردن آخ نمیگفتن بنیه ها قوی بود الان ماها دوتا آوردیم سرویس شدیم ...اتفاقن اسی هم الان وقت استراحتشه ۴یا۵ماه اول خطرناکه بارداری دیگ بعدش بچه جاش سفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40