2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه آدم حسود رو💔😭

131 بازدید | 17 پست

بچه ها من موهام رو باسن به شدت بلند و پر خوشگل پف رفتم خونه فامیلمون گفت چهههه موهاییی با یه حسرت خاصی گفت کل جمع چشمشون رو موهای من بود بچه ها از روزی اومدم مثل ابر بهار ریزش گرفته ترو خدا آنقدر حسود نباشین یکی سه چیزی داره چه کار کنم حالا چی استفاده کنم😭

درک میکنم و این بلا سر منم اومد پاشو همین الان برا خودت اسپند دود کن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی مث زندایی من اومد گف چ گلتون قشنگه اقا شب نشد گلمون زرد و خشک شد کلا از بین رفت

واقعا لعنت به حسودا یه بارم من زن عموم گفت سرویس ظرفتون چقدر قشنگه تازه خریده بودیم همه توی کمد بودم رو هم افتادن شکستن 

چشم زخم چه ربطی به حسادت داره؟!ناخواسته چشم میزنن ربطی نداره

ربط داره آدمایی که به داشته های دیگران حسادت میکنن و میگن خوشبحات و چقدر موهات  قشنگن و فلان ناخواسته یا خواسته چشمم میزنن کسی که حسود نباشه که آنقدر چشمش زهر ندارع

ربط داره آدمایی که به داشته های دیگران حسادت میکنن و میگن خوشبحات و چقدر موهات قشنگن و فلان ناخواست ...

وااا،عزیزم چشم زخم اصلا ربطی نداره تو ممکنه خودتم خودتو چشم بزنی چه ربطی داره آخه