2777
2789
عنوان

فرودو بگینز😂

89 بازدید | 17 پست

من یه غلطی کردم فیلم ارباب حلقه ها دیدم😂

با، بابام

بعدش اون بازیگر گوگولیه هستش ها فرودو✨😂ـ

که اسم واقعیش الیجا وود هستش خیلی گوگولی و کیوته

یعنی هرکسی ارزو داره یه پسر مث بچگی های این داشته باشه😂

من که بهش میگم پسرم)) 🥹

عکس بچگی و کیوت ترین عکسشو براتون میذارم🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم بی سلیقه ای😂

اتفاقا ابن سبک سریال که فانتزی باشه دوست دارم...مثلا دزدان دریایی کارائیب رو دوست دارم ولی اینو نه...یادمه خیلی وقت پیش ها یه تیکه هاییش رو دیدم...ولی خوشم نیومد...الان که بزرگتر شدم هیچ تمایلی به دیدنش ندارم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

سریالش ک اصلا هیچ. کلا من دراوردیه

مگه سریالم داره؟😅😅

منظور من همون سینماییش بود...همونکه یه موجود لخت چندش هم توش هست

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

مگه سریالم داره؟😅😅منظور من همون سینماییش بود...همونکه یه موجود لخت چندش هم توش هست

اره ی سریال تو ذوق زنم ساختن. نه داستانش مال تالکینه( تالکین نویسنده ارباب حلقه‌هاست) ولی سینمایی‌شم ۳ قسمت بود دیگه‌. من دلم برای اون موجوده یکم سوخت ولی خیلی قشنگ اغوا شدن و اثراتشو باهاش نشون دادن. ک چجوری مسخش کرده

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اره ی سریال تو ذوق زنم ساختن. نه داستانش مال تالکینه( تالکین نویسنده ارباب حلقه‌هاست) ولی سینمایی‌شم ...

راستش من اصلا نگاه نکردم ببینم که داستانش چیه...چند سال پیشا دیدم و از همون اول گفتم این دیگه چیه😅😅😅الان هم خیلی یادم نمیاد....و حتی دوست ندارم دوباره ببینم تا بفهمم چیه

اصلا منو جذب نکرد

اره ی سریال تو ذوق زنم ساختن. نه داستانش مال تالکینه( تالکین نویسنده ارباب حلقه‌هاست) ولی سینمایی‌شم ...

ولی مثلا دزدان دریایی کارائیب رو از همون اول دوست داشتم....