2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خرید اینترنتی کردم فهمیدم جنس ۹۰ تومنی رو بهم فروخته ۲۵۰، چندین سال قبل، ارسالم کرده بود، بهش پیام دادم عکس قیمت فروشگاهی هم براش فرستادم خودش نمیدونم ترسید یا چی، گفت شماره کارت بده وجه رو برمیگردونم بسته رو تحویل نگیر تا برگرده

[QUOTE=394571153]چقدر [/QUOTEکم نبود چقدر یادم میفته حرصم میگیره عوضیا. اون موقع برای دوستم پول به پ ...

دوست منم زیاد ازم پول می‌گرفت.  خودش یه بار تو شوخی  بهم گفت تو خود پرداز منی! منم زورم گرفت همه پولمو با تهدید ازش گرفتم البته دو سه سال گذشته بود و ارزش پولم خیلی کم شده بو. اما از هیچی بهتر بود . ظاهرا خرج دوس پسراش میکرد منم یه شماره قدیمی از مادرش داشتم اصلا نمی دونستم هنوز اون شماره اس یا نه ولی بهش گفتم شماره مادرتو دارم ندی زنگ میزنم به خودش . ظرف چند روز همشو جور کرد پس داد . متنفرم ازش. 

دوست منم زیاد ازم پول می‌گرفت. خودش یه بار تو شوخی بهم گفت تو خود پرداز منی! منم زورم گرفت همه پول ...

باز خوبه گرفتی. منتقل شد یه اداره دیگه مردک گاو نیومد تسویه کنه یا اقلا اطلاع بده. اون دوستمم خونشون رو دقیق نمی‌دونستم شماره اش هم عوض کرد حرومش باشه