2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که اونا میگن ماهیچ پولی نداریم بدیم بزار بچمان تو زندان باشه خودشم گفته ترجیح میدم زندان باشم ت ...

پس چرا میگن عوض شده...🤔😶

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اره بابا منم ازهمینش میتریم مهریه داشتم نترسید اینکارو کرد وای بحال اینکه نداشته باشم

تو که طلاق گرفتی دیگ چرا بهش فکر میکنی؟برو پی زندگی خودت حتی اگه دلت براش سوخت و مهرتو بخشیدی بازم بهش برنگرد و قبول نکن باهاش ازدواج کنی 

حکم جلبش رو گرفتم رفتم محل کارش با مامور

آفرین اینجا از خودت عرضه نشون دادی

به این حرف مزخرف هم نه دیگه میخواد فکر کنی نه تکرارش کنسل

انشالله اون فامیلشون هم سر خودش یا دخترش بیاد که دیگه از این حرفها نزنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آفرین اینجا از خودت عرضه نشون دادیبه این حرف مزخرف هم نه دیگه میخواد فکر کنی نه تکرارش کنسلانشالله ا ...

الان که یک هفته تو زندان فعلا میگن ما نداریم بدیم فامیلشون گفت من از خودم میخوام ۱۵۰ تومن بدم اگع قبول میکنی رضلایت بده

اره واقعا یعنی الان بجا مهریم خونه یا زمین بنامم کنه‌ منظورته؟

بالاخره باید یه چیزی مهریه کنن دیگه ...همه چی رو با هم میخوان...بگو دختر خودتم بود میدادی به یه پسری مثل پسر خودت؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یعنی منظورت این بود خونه رو بخره من دوباره باهاش ازدواج کنم بزنه به نام من؟

آره دیگه اینجور بری تو خونه زندگی کنی بعد دوباره مادرش پرش کنه یا به سرش بزنه فرار کنه دیگه مهریه ام نداری خونه ام که اجاره ای وسایلم که میگن خودمون دادیم میان میبرن میندازنت بیرون..

شما باید اجاره خونه با وسایل رو به نام خودت بزنی اگه ام یوقت اینکارو کردی و باز زنش شدی