2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3574 بازدید | 136 پست

همچین میگن مهریه رو ببخش دوباره عقدت میکنه انگار مثلا طرف کیه اون اگر انسان بود که سه سال زندگیتو به بازی نمیگرفت اینکه مهریه بگیری یا نگیری به خودت مربوط میشه اما هیجوقت دوباره با همچین آدمی ازدواج نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار تو زندون باشه تا بپوسه

خونوادش هم عین خودش بودن که سه سال تو رو ول کرد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اون موقع که مهریه بود اینجوری کرد...الان که نباشه چیکار میکنه به نظرت...؟

بگو اگه نمیخواد مهریه سکه بده خونه یا زمینی چیزی به نامت کنه....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بذار تو زندون باشه تا بپوسهخونوادش هم عین خودش بودن که سه سال تو رو ول کرد

اره اونها هم تو تمام این سه سال همکاری میکردن میگفتن ما ازش خبر نداریم حتی جواب زنگ منو نمیدادن بعدم مادرش بیشتر باعث جداییم بود همش پرش میکرد میگفت طلاقش بده 

اون موقع که مهریه بود اینجوری کرد...الان که نباشه چیکار میکنه به نظرت...؟بگو اگه نمیخواد مهریه سکه ب ...

اره واقعا یعنی الان بجا مهریم خونه یا زمین بنامم کنه‌ منظورته؟

آدم عاقل ازی سوراخ دوبار گزیده نمیشهه دفعه قبل با اینک مهریه داشتی بازم بهت وفا نکرد ایندفعه بدون مه ...

اره بابا منم ازهمینش میتریم مهریه داشتم نترسید اینکارو کرد وای بحال اینکه نداشته باشم