2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست
گفتن واسشون خونه اجاره میکنیم با وسیله عقد کنن دوباره باهم ولی بدون مهریه مهریش رو ببخشه

نه اصلا اینکارو نکن...نه به خاطر اینکه مهریه نمیده...به خاطر اینکه این آدم ارزش زندگی کردن‌باهاش رو نداره

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بالاخره باید یه چیزی مهریه کنن دیگه ...همه چی رو با هم میخوان...بگو دختر خودتم بود میدادی به یه پسری ...

اره واقعا حتما میخواد بدون مهریه دوباره عقدم کنه که بعدم دوباره ولم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سه سال اصلا دادگاه نمیاد ابلاغیه هارو هم نگاه نمیکرد خطش خاموش بود

مهریه اتو ببخش و جدا شو

ولی مهریه رو نبخشی باز باهاش ازدواج کنی

این ادم یه الدنگِ دیوثِ

به خانواده اش و هرکی زنگ میزنه اینو بگو،بگو ۱۰۰۰ سکه هم الان مهر بزنه باهاش ازدواج نمیکنم،اونوقت شما میگید مهرتو ببخش تا باهاش ازدواج کنم؟

تازه منت هم میخوان سرت بذارن که بیان بگیرنت بدون مهریه

خودتو دست بالا بگیر بازم زنگ زدن همینارو بهشون بگو.بگو سکه هم جلو پام بریزید دیگه زنش نمیشم زرتو زورت نکنید بدون مهریه برید براش عمشو بگیرید اشغالا

خدایا شکرت

ب دلم برات شده برات طلع موش بزرگی کار گذاشتن ،،، وبا مظلوم بازی میخوان کاری کنن بیفتی توش ببخشید که ...

این دختره که گذاشتی پروفایلت چه خوشکله 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

مهریه اتو ببخش و جدا شوولی مهریه رو نبخشی باز باهاش ازدواج کنیاین ادم یه الدنگِ دیوثِبه خانواده اش و ...

عزیزم طلاقم رو ۳ ماه پیش گرفتم غیابی فقط مهریم رو نبخشیدم سرجاشه هنوز اینا میگن چون طلاق گرفتی ومهریت هست  به این خاطر میگن دوباره عقد کنین

عزیزم طلاقم رو ۳ ماه پیش گرفتم غیابی فقط مهریم رو نبخشیدم سرجاشه هنوز اینا میگن چون طلاق گرفتی ومهری ...

به هر خاطری هست حتی واقعی بگن بازم‌نباید قبول کنی.

اینا ۳ سال شخصیتتو له کردن،۳ سال بهت حرص دادن حتی اگر دلار ریختن سرت غرورت نباید اجازه بده بهشون‌نگاه هم بکنی چه برسه بدونِ مهریه دوباره بری عقدش بشی.

بازم صلاح با خودته

خدایا شکرت

یعنی چه تله موشی منظورت چیه؟

یعنی چی نداره دیگه گل خانوم خودت میگی هنوز عروسی هم نکرده بودین مادر شوهره باهات مخالف بوده و خوشش نمیومده 

آخر و عاقبت کسایی مثل من که انتخاب مادر شوهر بودم شده این

ووووای به حال تو که هنوز زیر یه سقف با پسرش نرفتی ،،راحت گفته طلاقش بده 

یه سوال دارم ازت به نظرت خودت تو همچین خونواده و شوهری که تو عقد این کارها و باهات کردند ،،، بعد عروسی میزان تو زندگیت زناشوییت ریشه بدونیی؟؟؟

مقصر اصلی طلاقمون هم مادرش بود همش یادش میداد

پس همون بره مهریه جور کنه

اگر هم تونستی مقداری پول ۴۰۰_۵۰۰ تا یا هرچقد پول ازش بگیر مهریه رو ببخش.چون برای ایندت شاید جلوه ی خوبی نداشته باشه.

مثلا خاستگار برات بیاد بگن شوهرِ سابقشو بخاطر مهریه انداخته زندان ممکنه طرف بترسه بره.

خدایا شکرت

فعلا که اونا میگن ماهیچ پولی نداریم بدیم بزار بچمان تو زندان باشه خودشم گفته ترجیح میدم زندان باشم ت ...

پس مطمئن باش اون بگیر نیست فقط میخواد دربیاد بیرون توهم رضایت نده اول آخر باید از طریق قانون مهرتو بده

هی نفسی میاد و میگاد🙃