2777
2789
عنوان

کاهش وزن با پیاده روی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
من سوخت و ساز بدنم پایینه رفتم یک طب سنتی خیلی معروف توشهرمون گفت ممکنه کم کاری تیرووید بگیری چون‌سو ...

من چهار سال پیش روزی دو ساعت پیاده روی تند داشتم سی کیلو کم کردم تو یازده ماه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله، پیاده روی سریع تاثیر گذاری زیادی داره. حتی خوبه تو شهرتون، پیست دومیدونی برین اروم بدوین .روز ا ...

اتفاقا پارک ملت هست صبحا همه میرن ورزش میدون من نمیدونم چرا خجالت میکشم تنهایی برم بدوم😤😂

اتفاقا پارک ملت هست صبحا همه میرن ورزش میدون من نمیدونم چرا خجالت میکشم تنهایی برم بدوم😤😂

خجالت کشیدن نداره. برید اونجا هم از خانما ، دوستایی پیدا میکنین که اگه پایه باشن واسه بعد هم با هم هماهنگ میشین. اگه متاهلین با همسرتون هم میتونین برین . به هر حال صرف لاغری هم نیست بحث سلامتی هم مهمه. 

پیاده روی به تنهایی که هیچوقت روی من اثر نداشت

اما رژیم گرفتم کنارش روزی نیم ساعت پیاده روی معمولی داشتم تقریبا توی 3ماه 16 کیلو کم کردم.

رژیمم رو هم از برنافیت گرفته بودم

خجالت کشیدن نداره. برید اونجا هم از خانما ، دوستایی پیدا میکنین که اگه پایه باشن واسه بعد هم با هم ه ...

مجردم عشقم زیاد ادمه اجتماعی نیستم واسه همون یکوچولو سختمه