کسایی که با پیاده روی وزن کم کردن میشه بگین چقدر در روز و اینکه پیاده رویتون اهسته بوده یا تند !؟ کدومش نتیجه میده ! چون من شنیدم اگر ضربان قلب نره بالا چربی سوزی هم نمیشه
من سوخت و ساز بدنم پایینه رفتم یک طب سنتی خیلی معروف توشهرمون گفت ممکنه کم کاری تیرووید بگیری چونسو ...
من چهار سال پیش روزی دو ساعت پیاده روی تند داشتم سی کیلو کم کردم تو یازده ماه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا پارک ملت هست صبحا همه میرن ورزش میدون من نمیدونم چرا خجالت میکشم تنهایی برم بدوم😤😂
خجالت کشیدن نداره. برید اونجا هم از خانما ، دوستایی پیدا میکنین که اگه پایه باشن واسه بعد هم با هم هماهنگ میشین. اگه متاهلین با همسرتون هم میتونین برین . به هر حال صرف لاغری هم نیست بحث سلامتی هم مهمه.