2777
2789
عنوان

شوهرم گفته بهمممممم بیایین کمک

214 بازدید | 21 پست

با شوهرم چند روزه قهر کردم بعد کلی توهین بهم الان پیام داده تو رفتی خودتم برگرد خونه حرف بزنیم مشکلات و حل کنیم در صورتی ک میخواست طلاقم بده هرچی التماس کردم نیومد دنبالم الان ک بزرگا واسطه شدن میگه خودت بیا 

میگم تو بیا خونمون حرف بزنیم بعد بریم میگه نه خودت رفتی خودتم بیا😐

نمیدونم چطو از طلاق منصرف شد یهو الانم حتی نمیگه بیام دنبالت میگه خودت بیا خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتی قهر بعد التماسش کردی بیاد دنبالت؟!!

آخه یهو شروع کرد ک نمیخوامت دیگه طلاق اینا منم پیام دادم بریم حرف بزنیم هر چی گفتم حرف بزنیم قبول نکرد الان پیام داده ک بیا خودت حرف بزنیم😐

ببخشیداغلط میکنهاگه حرفی باهات داره پاشه بیاد خونه بابات حرفاشو بزنه یا ورت داره ببره خونه

خیلی کوتاه اومدم برای همه چی تهمت خیانت زده بهم الکی الکی الان میگه پاشو خودت بیا 

منم باشم دنبالت نمیام،چه دلیلی داره خونه رو ترک کنی

من نرفتم از خونه بهم گفت برو من موندم بعدش رفت سرکار شب نمیومد خونه منم تنها بودم اومدم خونه بابام همینو بهونه کرده میگه خودت رفتی در صورتی ک خودش گفت برو خونه بابات تنها نمون

من نرفتم از خونه بهم گفت برو من موندم بعدش رفت سرکار شب نمیومد خونه منم تنها بودم اومدم خونه بابام ه ...

در صورتیکه قطعاااا قصد طلاق داری و هرگز نمیخوای برگردی برو خونه بابات وگرنه فقط خودتو سبک کردی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻