2777
2789

اقا من چند وقته این مدل ریلزارو تو اینستا میبینم جوابش چی میشه؟ 😂

اگر شخص الف به قصد قتل به شخص ب حمله کنه ولی قبل اینکه حمله کنه شخص ب هول شه و از ساختمون بیوفته پایین 

و بیوفته رو سر یوی که داشته از زیر اون ساختمون رد میشده الف و ب زنده بمونن ولی شخص پ بمیره اینجا قاتل کیه؟ 

اگه یه قرارداد کاملا قانونی باشه ولی طرفین هم‌زمان اون رو نقض کنن، دادگاه اول کی رو مقصر می‌دونه؟

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال ملکی داشتم اگه میتونید راهنمایی کنید بفرمایید تا بپرسم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اقا من چند وقته این مدل ریلزارو تو اینستا میبینم جوابش چی میشه؟ 😂اگر شخص الف به قصد قتل به شخص ب حم ...

چون قصد الف قتل بوده و با ایجاد ترس و وحشت باعث شده ب سقوط کنه و مسئول مرگ سومی هم الف میشه حالا چه مستقیم چه غیرمستقیم عنصر اصلی قتل الف میشه