2777
2789

توی تاپیک قبلم نوشتم ک هیچ مورد جدی ای ندارم هر کسیم ک اومده واسه آشنایی یا معرفی شده اوکی نبوده و یکی از یکی بدتر 

ی سری ها هم دنبال رابطن 

یکی اومده واسم کامنت گذاشته ک شاید تو ذهنت بدشون کردی 

منم بهش گفتم من لیسانس دارم با شغل خوب یکی بهم معرفی شد با دیپلم و تحصیلدار بود گفتم خب ما اصلا بهم نمیخوردیم بعد گفت به نظرم به معیارات بیشتر فکر کن 

دخترایی ک شاغلین و حدود سن من ک ۲۸ سالم هست، هستین و لیسانس به بالا دارین شماها همچین کسی و قبول میکنید؟ 

این بنده خدا باید بره سراغ هم سطح خودش من بد میگم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ملاکت واسه ازدواج فقط تحصیلاته ؟؟؟؟؟؟ 

من خودم ارشد دارم شوهرم دیپلم داره آخرین چیزی که تو دنیا واسم مهمه داشتن تحصیلات دانشگاهیه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیسانس واقعا تحصیلات انچنانی محسوب نمیشه که به خاطرش دیپلمه رو بخوایی رد کنی 

اگه دیپلم باشه ولی شغلش خوب باشه مثلا بازاری  خدایش به صد تا لیسانس با شغل معمولی می ارزه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ملاکت واسه ازدواج فقط تحصیلاته ؟؟؟؟؟؟ من خودم ارشد دارم شوهرم دیپلم داره آخرین چیزی که تو دنیا واسم ...

نه تحصیلات نیس 

ولی این شخص میتونه ی زندگیو بچرخونه 

میتونه خونه بگیره؟

آیا شغل خوب و مناسب داره؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
لیسانس واقعا تحصیلات انچنانی محسوب نمیشه که به خاطرش دیپلمه رو بخوایی رد کنی اگه دیپلم باشه ولی شغلش ...

نه اون آقا تحصیلدار بود 

لیسانس واقعا تحصیلات انچنانی محسوب نمیشه که به خاطرش دیپلمه رو بخوایی رد کنی اگه دیپلم باشه ولی شغلش ...

به نظر من داره 

چون خودم لیسانس دارم 

نه تحصیلات نیس ولی این شخص میتونه ی زندگیو بچرخونه میتونه خونه بگیره؟آیا شغل خوب و مناسب داره؟

شما تو تاپیکت یه جوری ن شتی انگار بخاطر دیپلم بودن ردش گردی نه داشتن شغل و خ نه.  این چیزایی که گفتی . شوهر من دیپلم داره ولی از ۱۶ سالگیش خودش رفته شاگردی کرده کار یاد گرفته تا الان که ۳۴ سالشه و کار و بار خودشو داره و چند تا کارگر تو کارگاهش کار میکنن . و بنظرم هیچ اهمیتی نداره که دلش نخواسته دانشگاه بره چون اخلاق ک شعوری که داره و تو خانواده ای که تربیت شده اندازه صد تا دانشگاه ارزش داره . تو یه تاپیک گفتم پسرعموی من دانشجوی دکتری مهندسی شیمی ولی آنقدر آدم مزخرف و خودخواه و از خودراضیه ما به عنوان یه فامیل دور سالی یبار نمی‌خواهیم ریختش رو ببینیم . خیلی چیزای مهم تر از دانشگاه رفتن تو زندگی اهمیت داره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید