2777
2789
عنوان

مدرس آشپزی هستم که چند روز پیش تو پر بازدیدا بودم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
باشه میرم میبینم ان شاالله دایی تون براتون دعا می‌کنه منو همه تو سایت میشناسن همیشه سعی دارم کسیو نا ...

عزیزم من حالم خیییلی بده چون الان حس ششم بهم گفت نه نمیشه رفتم مصاحبه دو هفتس میگن داریم پیگییری میکنیم هنوز تکلیفم معلوم نکردن همه دلخوشی من و مادرم شد این کاره 😭😭😭😭😭😸😸😸😸😸

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

عزیزم من حالم خیییلی بده چون الان حس ششم بهم گفت نه نمیشه رفتم مصاحبه دو هفتس میگن داریم پیگییری میک ...

اصلا نباید آنقدر ضعیف باشی

ولی منم حسم میگه دارن میپیچوننت

این کار نشد یکی دیگه اون بنده خدا که استخاره گرفت شاید خدا خواسته بفهمونه بهت چه بشه چه نشه واسه تو خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نباید آنقدر ضعیف باشیولی منم حسم میگه دارن میپیچوننتاین کار نشد یکی دیگه اون بنده خدا که استخار ...

وای جدییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه حس ششم ندارم گیر اینجور آدما افتادمبالاخره اگه می‌خواستند چرا باید آنقدر معطلت کنند

حالا شما ب دلت بد نده برام دعا کن بخدا محتاااجم یااگر میدونی کاری هس بکنم معجزه میش بهم بگو 

حالا شما ب دلت بد نده برام دعا کن بخدا محتاااجم یااگر میدونی کاری هس بکنم معجزه میش بهم بگو

نه اتفاقا من دلم برات خیلی روشنه اینطوری میگم که خودتو از انتظار و استرسش آب نکنی

حالا چی هست کارش؟

نه اتفاقا من دلم برات خیلی روشنه اینطوری میگم که خودتو از انتظار و استرسش آب نکنیحالا چی هست کارش؟

هیچی فروش مجازیه

یعنی روشنه بنظرت میشه؟🥲

ذکری چله ای سوره معجزه اسا سراغ داری عزیزم

خودمن دارم کلییی میخونما