2777
2789

همکلاسیمه خیلی خیلی خیلی پرروعه و حس صمیمیت داره

اولاش محترم بود منم محترم جوابشو میدادم چون تو یه گروه باهمیم و سر یکسری مساعل همکاری میکردیم.خلاصه یکی دوبار‌ک خیلی صمیمی حرف زد حس کردم دنبال ابراز علاقس من هی توو حرفام فهموتدم ک فقط دوستیم همین و بس.

دوساله همو میشناسیم

بعد هی پار‌پستای عاشقانه میفرستاد ک مثلا چشات فلان قدر قشنگه .یا تو خیلی خوبی و اینا من هی خودمو میزدم به اون راه یه بار یه پستش دیگ واضح ابرازعلاقه بود دیدم دیگ ضایس

فردا شبش گفتم منظوری داری ازاین پیاما ؟چیزیو میخوای بفهمونی؟

گفت نه من حسم دوستانه اس اونجور ک فکرمیکنی‌نیس و این حرفا .ینی‌کلا زد زیرش گردن نگرفت اصلا

منم دیدم گردن نمیگیره حس کردم ضابع شدم گفتم خداروشکر چون اگر‌چیزی بود ارتباطمونو قطع میکردم😂😂😂😂

گذشت و یکی دوبارم بعد اون دعوام شد باهاش و رسما انداختم از پیجم بیرون هزاربار التماس و زنگ و عذرخواهی کرد دیگ قبولش کردم یه مدت ادم بود.

از یه طرف اصلا دلم نمیخواد دشمن تراشی کنم میخوام همکارای خوبی دراینده بشیم و ارتباطه محترمانه حفظ.شه

حالا من چن روزه پیاماشو سین نزدم کلا.ریپ زدنش به استوریمو.یهو دیدم دیشب این پیامو داده.ینی چی؟اینکه اصلا گردن نگرفت علاقه ای داره این چ پیامیه

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیامو داده (اها اینم بگم ک از یکی از دخترا شنیدم هوله به بقیه هم پیام داده قبلا منم سگ محل میکنم نمیدونم چرا ول نمیکنه بهش نمیخورد انقد هول باشه ک با این کاراش فهمیدم دختره راست میگه😂)

ﺭﻭﺯ ﺳﺨﺘﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﺑﯽ ﮐﺲ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻧﺪﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﯾﺎﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﻣﺸﺘﺮﯼ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺳﺖ٬ ﺳﺮﮔﺮﻣﯽ ﻭﻟﯽ

ﺩﺭ ﮐﺴﺎﺩﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎﯾﺖ ﻧﻪ..! ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻗﻠﺒﺖ ﺑﺸﮑﻨﺪ

ﺗﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﻣﺪﺩﮐﺎﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺁﯾﺪ ﻋﯿﺎﺩﺕ ﺁﺧﺮ ﺷﺐ ﻣﯿﺮﻭﺩ

ﺗﺎﺯﻩ ﺁﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﻣﯿﺮسﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺍﻃﺮﺍﻓﺖ ﻧﻤﯽ ﻣﺎﻧﺪ ﮐﺴﯽ !

ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﭘﯽ ﻣﯿﺒﺮﯼ ﯾﺎﺭ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ !

ﭘﯿﺶ ﭘﺎﯾﺖ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺗﺶ ﻣﯿﮑﺸﺪ !

ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﻫﻘﺎﻥ ﻓﺪﺍﮐﺎﺭ ﺗﻮ ﮐﯿﺴﺖ؟

ﻣﯿﺮﻭﯼ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﻭ ﻣیمیرد ﮐﺴﯽ !

ﺗﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺗﻮ ﮐﯿست...

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel
این پیامو داده (اها اینم بگم ک از یکی از دخترا شنیدم هوله به بقیه هم پیام داده قبلا منم سگ محل میکنم ...

اه چقدر چندش 

سیکشو بزن تا ابد 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود