2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نتونستم بکشم

توصیه ام بهت اینه

یه متخصص فک و صورت خیلییییییی درست حسابی پیدا کن

برات راحت بکشه

پیش هر کسی نرو

من یه متخصص فک و صورت معمولی رفتم

نتونست بکشه

شد یه خاطره بد

دیگ نمیرم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام خوبی برای منم رو عصب م هست گفت یه خطای کوچیک دور از جون فکش بی حس میشه منم گفتم حتی همه دندونام بریزه بهتر از اینکه فکم بیفته الانم از اون ماجرا حدود یه سال میگذره و دندون عقلم دوتاش در اومده و هیچ اتفاقی برای بقیه دندونام نیفتاده خداروشکر شکر 

خانوم دندون پزشک آینده (405) ☀️✈️🌱 

بله من جراحی کردم

چن ماهم زبونم بی حس بود

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

میدونی تاکید می‌کنم حتما با تحقیق برو 

یکی از آشناهامون  مورد شبیه شما بود تقریبا هیچ جا قبول نمیکردن جراحی دندون عقلش رو 

رفت دندان پزشکی دانشگاه تهران  پیش اساتید علوم پزشکی 

اون جا opg  های تخصصی تر هم میگرفتن 

البته تاکید کنم بازم تحقیق کن 

🌙🌸🌷

میدونی تاکید می‌کنم حتما با تحقیق برو یکی از آشناهامون مورد شبیه شما بود تقریبا هیچ جا قبول نمیکردن ...

هعی خواهر من اهوازم اینقد سختمع همینجا برم تا چ برسه تهران..

شما کدوم شهری ببخشید ؟ چند ماهه ک جراحی کردین ؟ بعدش سخت بود خیلی؟

تهران 

یه دکتر نادانی تو مطب خودش یه خرابکاری کرد بعد من رو فرستاد پیش رفیق پول دوست و نادان تر از خودش در بیمارستان فرهیختگان که اونم به نتیجه نرسید

آخرش یه دکتر توی کرج کارم رو انجام داد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

درد داشتین حین کار یا زدن امپول بیحسی یا بعد رفتن بیحسی ک رفتین خونه؟

دوروز اول که خیلی خیلی درد داشتم باید بستنی بخوری که خون نیاد 

تقریبا ده روز دهنمو به سختی باز میکردم بیشتر مایعات میخوردم

تورم هم حدود دوهفته داشتم 

بی حسی زبون و اون قسمت که دندونو کشیدن چن ماه ادامه داشت

ولی دکترم خیلی خوب بود خود عمل آسون بود برام

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️