2777
2789

یادتون رفت نگار چجوری دلبری میکرد برا همه پسرای ویلا و ب همجنس هاش رحم نمیکرد؟

چیشد یهو عزیز و پاک و معصوم شد برا مردم؟!

یدونه از عشوه هایی ک با چشاش میادو هنوز هیچکس انجام نداده اونجا 

من ک ماهرخ رو واقعا قبول دارم

خدایا بی نهایت شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قصد دلبری نمی‌کرد

انرژی زنانه اش غرورو لوندی زیادی داره برای همین سو تفاهم پیش میاره

حتی موقع حرف زدن با خانما هم اون لوندی رو داره

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من که کلا نمی‌بینم و زیاد نمی‌شناسم الان نمیتونم ماهرخ کیه

ولی نگارو خیلی بزرگش کردن الان همه جا حرف از نگاره ، من نمیگم بده ولی معمولیههه مثل بقیه 

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم .   https://daigo.ir/secret/71666606131

لااقل خودشو برا کسی کوچیک نمیکنه والا

ماهرخ خرد و خاکشیره جلو دکتر

یعنی تن به هرکاری داد واقعا برا یه مرد که حتی حاضر نشد بره ببینتش با زور بقیه رفت

نگار از اول رو بود مث بقیه رول بازی نکرد

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

اونجا نقش ها چرخشیه🤣🤣🤣

یه بار طناز کیوت و مهربونه،نگار پیک میه،امیرحسین مزخرفه و...

بعد اخلاقا جا به جا میشن.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

من عشق ابدی نمی‌بینم ولی اینقدر کلیپ هاش اینستا هست همه رو کامل شناختم🤣

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘