2777
2789
عنوان

با این مدل رل باید چکار کرد😔😔😔

159 بازدید | 13 پست

دیروز دوس پسرم کلا نبود تا ۱۱ ک خودم زنگ زدم  دیگه پ نداد تا ۳ ک فقط گف دارم میرم فلان جا و رفت
یعنی از ۴نبود تا ۸ک زنگش زدم گف کارم تموم شده مبرم خونه رسیدم پ میدم
بعد مسیر چهل دقیقه بود این از ۸رفت تا ده ونیم شد دیدم خبر نداد زنگش زدم گفت تازه رسیدم و بهانه آورد جلو نگهبانی الاف شدم و ازین چیزا
چون سرکارش خونه داره بعد گف لباس عوض کنم پ بدم از ده و نیم رفتنت تا ۱۱ونیم پیام داد گف رفتم پیش نگهبانی ک دوستمه یسر
خلاصه از۱۱ونیم پیام دادیم تا۱۲ ک هی میگفت خسته ام خیلی و میخاس بخابه گفتم خو بخاب دوازده ده دقیقه بود یهو گف الان میام برم ببینم صدا چیه از محوطه میاد برم ب نگهبان بگم مراقب باشه از دوازده رف تا دوازده ۴۰دقیقه اومد
ک دیگه من ناراحت شدم قهر کردم باهاش

بعد یکم اصرار کرد ک چی شد و اینا دید من ناراحتم آشتی هم نمیکنم قشنگ گرفت خابید وسط چت
صبحم ساعت ۱۰ی وویس داد ک ی زنگ بزن بهم کارت دارم‌ در صورتی ک میدونس تنهام و میتونس خودش بزنگه منم پیام دادم همینجا بگو کارتو ک جواب نداد باز پ دادم اگه دلت میخاس خودت میزنگیدی ک زنگید و گف نمیدونم دستم بند بود و برا پسردایی ام دنبال مدرسه خوب بودم ثبت نام کنم و ازین بهانه ها بعدم ک گف کسی پیشمه بعدا پ میدم سرجمع دو دقیقه حرف نزد
رفت تا ساعت یک پ داد خوبی
ی و ربع جوابشو دادم ک دیگه جواب نداد گرفته خابیده باز😕😕😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.