2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست
شما راحت گفتی خداحافظ 😄

عزیزم من راحت نگفتم

بعد یکماه که دیدم تلاشی نمیکنه گفتم موفق باشی

اما اون راحت یکماه از من خبری نگرفت 

گاهی آدما رو وادار میکنن به رفتن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته من باید منتظر بمونم اگر پیام نداد خودم به یه بهونه ای پیام میدم

بنظرمن یه زمان مشخص رو باید تعیین بکنه  و اونو به باباتون هم بگه  وگرنه طبق تجربیات گذشته بازم ممکنه بگه نتونستم

بنظرمن یه زمان مشخص رو باید تعیین بکنه و اونو به باباتون هم بگه وگرنه طبق تجربیات گذشته بازم ممکنه ...

خب همین من بهش بگم مثلا پنج ماه دیگه میخای بیای زنگ بزن بگو آقا من پنج ماه دیگه میام ولی می‌دونم اینکارو نمیکنه

میفهممت حق داری فقط خواستم حرفایی بزنم که آروم بشی و تصمیم درست بگیری من خودم مجردکه بودم معتقدبودم ...

چند وقت طول کشید تا بعد از آشنای بیاد خواستگاری؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

کارت از اول به شدت ببخشید بیعقلی بوده

ادامه نده که درنهایت با خواری و خفت نهایت با ی بچه در بدر تو دادگاه دنبال طلاق باید باشی

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

چند وقت طول کشید تا بعد از آشنای بیاد خواستگاری؟

اونروزیکه بهم پیشنهاد داد سه روز بعدش یه بزرگتر فرستاد خونمون 

البته چندماه قبلش منو میدید و زیرنظرداشت و با آشناهای من درارتباط بود 

خب همین من بهش بگم مثلا پنج ماه دیگه میخای بیای زنگ بزن بگو آقا من پنج ماه دیگه میام ولی می‌دونم این ...

اگه اینکارو نکرد وقتشه یه تصمیم جدی بگیری  و پی همه چی به تنت بمالی

میشه بگی چرا فکر میکنی اشتباه کردم

اونهمه از خود گذشتگی چرا؟

پسری که بخوای از اول خودتو اینجوری واسش هلاک کنی بعد مثل یک سگ هار پرتوقع.

تازه اصن براش جدی نبودی و خیلی سریع تو رو یادش رفته.

من باشم اصن بهش فک نمیکنم مگه دونم عمرمو پای یک نر خودخواه بزارم

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

اونهمه از خود گذشتگی چرا؟پسری که بخوای از اول خودتو اینجوری واسش هلاک کنی بعد مثل یک سگ هار پرتوقع.ت ...

شاید شما درست بگین و من اشتباه کرده باشم اما بازم راجبش با این ادبیات حرف نزنین لطفا

شاید شما درست بگین و من اشتباه کرده باشم اما بازم راجبش با این ادبیات حرف نزنین لطفا

در اشتباهی خیلی زیاد

اونجوری نبود که من خرج کنم عزیزم اون هم اندازه من گاهی کمتر گاهی بیشتر خرج میکرد من اصلا از لحاظ پول ...

خب آدم بی پول شجاعت نداره تو این دوره زمونه زن بگیره حتی پولدارشم بعدم حق با شماست مشکل فقط پول نیست مشکل خواستنه ک این انگار اونقد علاقه شدیدی نداره پسرا کلا اینجورین ب شخص خاصی گیر نمیدن هرکی باشه رو قبول میکنن فقط دختر باشه