2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست
میفهممت حق داری فقط خواستم حرفایی بزنم که آروم بشی و تصمیم درست بگیری من خودم مجردکه بودم معتقدبودم ...

الان بنظرت من باید چیکار کنم

میشه صادقانه ترین توصیه که میتونی بهم بگی

اگرم میخای بهتر متوجه رابطم بشی تاپیک اولم راجب خودمه لطف میکنی بخونیش

میفهممت حق داری فقط خواستم حرفایی بزنم که آروم بشی و تصمیم درست بگیری من خودم مجردکه بودم معتقدبودم ...

اگه تصمیم جدایی داری باید پاش بمونی و این حس و حالم تجربه میشه برات  و میگذره 

اگه میتونی با یه مشاور صحبت کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه تصمیم جدایی داری باید پاش بمونی و این حس و حالم تجربه میشه برات و میگذره اگه میتونی با یه مشاور ...

تصمیمم جدایی نبود 

تلاش نکردن و کنار کشیدن اون ما رو به اینجا کشوند

و گرنه همین الآنم تلاشی ازش ببینم برمیگردم

الان بنظرت من باید چیکار کنممیشه صادقانه ترین توصیه که میتونی بهم بگیاگرم میخای بهتر متوجه رابطم بشی ...

چیزایی که واسه شروع یه زندگی هر دوتون میخواین چیه؟ 

بنظرخودت که شرایط مالی شو میدونی چقدر طول میکشه تا اون چیزهایی که میخواین فراهم بشه؟

چیزایی که واسه شروع یه زندگی هر دوتون میخواین چیه؟ بنظرخودت که شرایط مالی شو میدونی چقدر طول میکشه ت ...

ما قرار شد بریم شهر اون زندگی کنیم که خونه مهیا هست

و تا ما عقد و عروسی کنیم که خودش دوسالی میشه خودمو جمع کنیم کم کم 

هر دومون هم کار میکنیم و حقوق داریم

من ازش چیز خاصی نخواستم اون خودش ترس داره نسبت به شروع زندگی

ما قرار شد بریم شهر اون زندگی کنیم که خونه مهیا هستو تا ما عقد و عروسی کنیم که خودش دوسالی میشه خودم ...

خب این ترسو شما هرچقدرم سعی کنی نمیتونی ازبین ببری 

اون بایدخودش آمادگی پیداکنه 

شرایط شماهم اینه که باباتون فهمیده و فشارمیاره و نمیتونی دوستی رو ادامه بدی 

بخاطرهمین میگم پیام بده و بگو از روی ترس و ناراحتی اونطوری گفتم   بخاطر دل خودت یکبار دیگه بشین باهاش حرف بزن 

نمیگم ازش بخواه که بیاد جلو  . فقط شرایط مالی رو همینطوری که برای من توضیح دادی  براش توضیح بده 

بعد تصمیمش و هدفش رو بپرس 

گیرم من خدافظی کردم اون نباید هیچی بگه!؟اصلا نباید بگه وایسا درستش میکنیم یا یکمی صبر کن؟

اونم مثل شماغرور داره   شاید جبهه بگیرین اماهممون میدونیم که مردا بیشترهم غرور دارن  

خب این ترسو شما هرچقدرم سعی کنی نمیتونی ازبین ببری اون بایدخودش آمادگی پیداکنه شرایط شماهم اینه که ب ...

بنظرتون باز من کم نمیشم؟

من خیلی کوتاه اومدما

میترسم بدتر بشکنم

اون فقط در قبال کار من گفت که حق سکونت و حق اشتغال  با کنه و بعد پنج سال هم برگردیم شهر خودمون

نمی‌دونم واقعا و کاری درسته

بنظرتون باز من کم نمیشم؟من خیلی کوتاه اومدمامیترسم بدتر بشکنماون فقط در قبال کار من گفت که حق سکونت ...

شما داری یکاری واسه آینده خودت میکنی و میخوای ازاین بلاتکلیفی دربیای