2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست
اگه اینکارو نکرد وقتشه یه تصمیم جدی بگیری و پی همه چی به تنت بمالی

پیامش دادم عزیزم

بهش گفتم چرا هیچی نگفتی

گفت که من توانایی خدافظی کردن باهات ندارم

گفت حس کردم میخای فراموشم کنی نخواستم نامردی کنم در حقت بیشتر اذیتت کنم

اونروزیکه بهم پیشنهاد داد سه روز بعدش یه بزرگتر فرستاد خونمون البته چندماه قبلش منو میدید و زیرنظردا ...

کار داشت رفت نشد بیشتر حرف بزنیم ولی گفت من این رابطه رو میخام

بنظرت الان چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار داشت رفت نشد بیشتر حرف بزنیم ولی گفت من این رابطه رو میخامبنظرت الان چیکار کنم

بنظرمن بحث رو به دعوا و دلخوری نکشون که بهونه دستش بدی  و اینکه بعدا خودتم پشیمون میشی وباخودت میگی همه چی درست میشد امامن خرابش کردم

آروم شرایط رو توضیح بده 

بگو پدرم متوجه شده و من اگه بخوام این رابطه رو بشکل دوستی ادامه بدم رابطم باپدرم خراب میشه و جو خونمون بهم میریزه 

برای ازدواج هم که خونه آماده است و هردوهم کارمیکنیم. اگه واقعامیگی نمیخوای ازدستم بدی و رسم و رسوم ازدواج هم که همشو باهم قرارنیست انجام بدی.. کمکم کارمیکنی انجام میدی .دیگه برای ازدواجمون مانعی وجودنداره  باپدرم صحبت کن 

ولی اگه اون رسم و رسوم هم الان برات مقدورنیست باپدرم خرف بزن ازش مثلا یه فرصت شش ماهه بخواه که خیالش راحت بشه

عزیزم ببین اگه این دوتا راه رو قبول نکرد دیگه واقعا خودت رو کنار بکش ارزشت پایین نیاد ‌چندمدتی اذیت میشی و بالاخره آروم میشی . فرصت ازدواج هم داری بازم

بنظرمن بحث رو به دعوا و دلخوری نکشون که بهونه دستش بدی و اینکه بعدا خودتم پشیمون میشی وباخودت میگی ...

باشه گلم

ازت خیلی ممنونم با اینکه منو نمی‌شناختی ولی خواهرانه امروز کمکم کردی 

هر چی بشه حداقل پشیمون نمیشم یروزی 

تکلیفمو مشخص میکنم

امیدوارم یک روز بتونم برات جبران کنم یا خدا کمکی که بهم کردیو بهت برگردونه

[QUOTE=390601351]پیامش دادم عزیزم بهش گفتم چرا هیچی نگفتی گفت که من توانایی خدافظی کردن باهات ندارم گفت حس کردم می ...[/QUOTE

کارخوبی کردی   دیگه انتظار نمیکشی و خودتو عذاب نمیدی 

یکباربرای همیشه تکلیفتوخودت مشخص میکنی 

الان حس بهتری داری ؟

باشه گلمازت خیلی ممنونم با اینکه منو نمی‌شناختی ولی خواهرانه امروز کمکم کردی هر چی بشه حداقل پشیمون ...

ممنونم عزیزم خواهش میکنم

بهترینها رو برات آرزو میکنم

خوشحال میشم منو درجریان بذاری ❤️

[QUOTE=390601351]پیامش دادم عزیزم بهش گفتم چرا هیچی نگفتی گفت که من توانایی خدافظی کردن باهات ندارم ...

خیلی حس بهتری دارم

می‌دونی اینجوری بلاتکلیف بودم و پشیمون 

الان میگم تکلیفمو مشخص میکنم اگر شد که خداروشکر 

نشد زبونم لال سختیشو به جون میخرم و دوباره از نو شروع میکنم

اگه خودشم نمیتونه صحبت کنه یکی از اعضای خانوادش زنگ بزنن

می‌دونی من یکسال صبوری کردم و بنظرم چند ماه ارزششو داره 

ازش میخام کامل برام توضیح بده

یخورده شرایط خانوادگیش متفاوته و می‌دونم اعضای خانواده نمیتونن ولی خب بازم ازش ی حرکتی بایدببینم

بله درسته امیدوارم هرچی به صلاحه همون بشه

عزیزم بهم زنگ زد و گفت من تازه مهر میرم سر کار و نیاز دارم تا یکمی دست و پامو جمع کنم و از طرفی دیگه گفت که باید خانوادمم آماده کنم و گفت که قبل عید میام جلو 

من بهش گفتم دی ماه نهایت صبر میدم و قبول کرد

و بهش گفتم بابامو چیکار می‌کنی 

گفت قبل از اینکه بیان جلو اول با بابات حرف میزنم بهش این مدت رو توضیح میدم

نظرت چیه

عزیزم بهم زنگ زد و گفت من تازه مهر میرم سر کار و نیاز دارم تا یکمی دست و پامو جمع کنم و از طرفی دیگه ...

😍عزیزم خیلی خوشحال شدم 

امیدوارم همه به اون چیزی که توی دلشونه و به صلاحشونه برسن 🤲

بله یکی ازمشکلاتشم خانوادگیه که باید حل بشه

قصد دخالت ندارم عزیزم ولی سرحرفت بمون و صحبت با باباتون رو بهدتعویق ننداز که فراموش بشه

موردبعدهم صحبت باخانواده مرحله اوله ، تمنامیکنم خیلی خیلی خوب خانواده شو بشناس،  اخلاق و رفتارشو بسنج و همه جوانب رو درنظر بگیر 

بایه مشاور صحبت کن اگه میتونی ، اگرهم نمیتونی سرچ کن سوالات مهم رو ازش بپرس و بسنج 

موفق باشی عزیز 

😍عزیزم خیلی خوشحال شدم امیدوارم همه به اون چیزی که توی دلشونه و به صلاحشونه برسن 🤲بله یکی ازمشکلات ...

باشه عزیزدلم حتما با چنتا مشاور حرف میزنم و میسنجم 

این سری نمیزارم دیگه از تایمی که مشخص کردم بگذره

و اینکه براش یسری شرط هم می‌زارم تا جدی بگیره حرفامو

دعا کن هر چی به صلاحمه بشه 

من الان خیلی حس خوبی دارم ولی حقیقتا هنوز از نظر منطقی و عقلی خودموکارمو  تایید نمی‌کنم و می‌خوام با چنتا مشاور حرف بزنم تا مشکلاتمون هم حل کنم