2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست
اون چی میگه؟؟وقتی فهمید بابات مخالفه چیزی نگفت؟؟؟چرا تو همش داری تلاش میکنی دختر؟؟؟یارو اصلا براش مه ...

می‌دونه و بهم میگفت راضی کردنشون با من 

خودش یسری مشکلات خانوادگی داشت من تو تاپیک اولم نوشتم

اگر میتونید بخونید نظرتونو بهم بگید

بخدا من دارم تمام تلاشم میکنم ارزش خودمو حفظ کنم ولی درونم روحم له شده

عزیزم منم تقریبا یکسال با یک آدم لانگ بی پول بودم که خودم میرفتم میدیدمش آخرش ۱ ماه پیش کات کردیم خی ...

اونجوری نبود که من خرج کنم عزیزم اون هم اندازه من گاهی کمتر گاهی بیشتر خرج میکرد 

من اصلا از لحاظ پول مشکلی ندارم 

مشکلم اینه میخواستم یه جسارت یا شجاعتی ببینم یک جدیتی ببینم اما نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونه و بهم میگفت راضی کردنشون با من خودش یسری مشکلات خانوادگی داشت من تو تاپیک اولم نوشتماگر میتو ...

ببین خب اگه اونم میگه که راضیشون میکنم پس چرا داری الان خودتو عذاب میدی.صبر نکن اگه واقعا دوستش داری یبار دیگه برو جلو باهاش صحبت کن ایندفعه 

به جدایی فکر نکن که حالتو بیشتر خراب می‌کنه.

من تا مرحله کات رفتم مثل تو همین مشکلو داشتم یه هفته بهش زنگ نزدم.چون دوستم داشت غرورشو گذاشت زیر پا و اومد منو برگردوند فقط بخاطر اینکه دوسم داشت.

توهم الان اگه دوستش داری به جدایی فکر نکن .نزار دیر بشه من گذاشتم دیر شد اشتباه کردم.برو باهاش صحبت کن .ببین چی میگه 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

نمیخام دیگه خودمو کوچیک کنمهمش پیش خودم میگم ینی من اینقدر ارزش ندارم براش خودش بیاد چیزی بگه و ازم ...

میدونم حق داری شرایط سختیه غرورتم اجاره نمیده 

درک میکنم که وقتی گفتی پدرم فهمیده انتظار داشتی برات بجنگه 

اما زمونه فرق کرده  شرایط ازدواج سخت تر شده  مردانمیتونن مثل قدیم یه دسته گل بیارن  دخترو سوار اسب کنن ببرن 

باید کلی رسم و رسوم انجام بده 

نمیدونم چجوری باهاش خداحافظی کردی  اما اگه گفتی بابام فهمیده  زودی بیاجلو  اونم گفته نمیتونم و شماگفتی خداحافظ عجله کردی  

یطرفه نمیشه قضاوت کرد. الان اون آقاهم داره میگه چه ساده ازم گذشت پس همین بهتر که تموم شد  غرورم اجازه نمیده برم دنبالش 

بنظرم کاش میگفتی بابام فهمیده  یمدت درارتباط نباشیم که جو خونه آرومتر بشه  بعد دوتایی همو ببینیم و تصمیم بگیریم که شما چه تاریخی میتونی بیای جلو و اگه  اون تارسخ خیلی طولانی باشه جدا میشدی 

اینطوری لج و لجبازی واسه اینکه کی غرورشو بشکنه و پیام بده وجودنداشت 

بنا به این میشد که یا صبرکنی یا تموم بشه 

ببین خب اگه اونم میگه که راضیشون میکنم پس چرا داری الان خودتو عذاب میدی.صبر نکن اگه واقعا دوستش داری ...

خب چرا اون نمیاد چیزی بگه؟چرا من باید باز کوتاه بیام

کوتاه اومدم گفتم اوکی پنج سال میام شهر تو

کوتاه اومدم گفتم اوکی فلان کارو میکنیم با هم درستش میکنیم

از مشکلی که داشت چشم پوشی کردم گفتم اون خانوادته خودت اینجوری نیستی 

سر هر چیزی کوتاه اومدم که الان اینجوری شده

میترسم دیگه خودمو کم کنم بعد نتونم خودمو جمع کنم

میترسم پیام ندم و اون هیچ وقت پیامی نده

میترسم یروزی بیاد پیشمون شم از صبر کردن

میترسم یروزی بیاد پیشمون شم از اینکه پاش موندم

میفهمی حتی خودمم نمیدونم چی درسته چی غلط

میدونم حق داری شرایط سختیه غرورتم اجاره نمیده درک میکنم که وقتی گفتی پدرم فهمیده انتظار داشتی برات ب ...

عزیزم پدر من شیش ماه پیش فهمید 

و من بهش گفتم من شرایطو هندل میکنم تا شیش ماه دیگه بگذره و تو خودتو اوکی کنی

و الان اون میگه هنوز امادگیشو نداره

میدونی من براش جنگیدم

با خودم جنگیدم و توقعاتمم رو پایین آوردم

با خانوادم جنگیدم که صبور باشن و راضیشون کردم

ولی اون هیچ کاری نکرد و این منو ناامید می‌کنه 

این منو میترسونه که اصلا تو شهر غریب می‌تونه پناه خوبی برام باشه 

ولی از یک طرف دیگه من خوب و بد این ادمو میخام هر چی که باشه 

خب چرا اون نمیاد چیزی بگه؟چرا من باید باز کوتاه بیامکوتاه اومدم گفتم اوکی پنج سال میام شهر توکوتاه ا ...

ببین کاملا درکت میکنم تموم حرفایی که میزنی درسته.

اون تا الان هیچ تلاشی نکرده و تو داری جون میدی برا رابطتون

از نظر من یهویی خودتو بکشی کنار،کلا برو .

راحت راحت میشی ،میدونم سختته خیلی درد می‌کشی ولی بعدش راحت میشی بزار با خودش فکر کنه ببینه که تو چه کارهایی بخاطرش کردی صد در صد پشیمون میشه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ببین کاملا درکت میکنم تموم حرفایی که میزنی درسته.اون تا الان هیچ تلاشی نکرده و تو داری جون میدی برا ...

آخه پشیمونی چه فایده ای داره وقتی حیف میشیم

اون موقع پشیمون هم بشه هیچی درست نمیشه

عزیزم پدر من شیش ماه پیش فهمید و من بهش گفتم من شرایطو هندل میکنم تا شیش ماه دیگه بگذره و تو خودتو ا ...

میفهممت حق داری  فقط خواستم حرفایی بزنم که آروم بشی و تصمیم درست بگیری 

من خودم مجردکه بودم معتقدبودم باپسر دوست شدی باید تحملت بالا باشه 

چون بعضیا دروغ میگن شرایطم جور نیست  بعضیا دوس دارن بیان جلو و پیشبینی هاشون اشتباه درمیاد

و اون دختر باید کلی بسوزه و بسازه  یا جدابشه و داغون 

بخاطرهمین هسمرم که پیشنهاد داد گفت قصدم ازدواجه گفتم کیو دیدی اینجا خواستگاری کنه  پدرمادر دارم تشریف بیارین علنی کنین بعد آشنایی و جورشدن شرایط و غیره