2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم بش گفته بدنت سیاهه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 88 پست
واقعا شعور نداشتش رو نشون دادهیعنی خواهر شما هیچ زیبایی و حسن نداشته فقط رنگ پوستش رو دیده؟

خواهرم شبیهه فرشته هاست انقدر خوشگل و نازه اندامش صورتش 

بعد خواهرم تقاضای طلاق داره 

اونم زورش اومده این حرفا و زده .اما حتما از تهه دلش بدش اومده از تیرگی ها که اینو گفته 

من خودم دارم فکر میکنم شوهرم راجب بدن من چه حسی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه بیماری خود ایمنی استرس بالا باشه شدت تیرگی ها میره بالا و خارش داره

دامادتون مگه از روز اول کور بوده

ندیده خواهرتون این مدلیه؟ 

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

بخدا یکی که آشنای دوره بدنش سیاه و پر از لک های بزرگ هست حالا قیافش خوبه متوسط روبه بالا شوهرش خیییل ...

خب دیگه منم میگم این زنشو دوس نداره 

وگرنه با همون بدن هم میخوادش 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

از اول به همسرش نگفته بوده مگه ؟چون این چیزا باید گفته بشه هم از طرف مردم هم زن

نه اون موقع که ازدواج کرد خیلی سنش هم کم بود و تیرگی کم داشت 

منم خودم نگفتم اما همش حس میکنم شتید شوهرم میتونست با زن بهتری باشه 😔😔😔😔

عجب ادم به درد نخوری مشخصه مغزش معیوبه و سرتاپا پر از ایراده و کمبود عزت نفس داره که اینطوری گفته .. ...

ببین خیلی خیلی خواهرم ازش سره اینو همه ام میگفتن 

فکر کنم خیلی بهش فشار اومده 

این ی چیزی گفته که حرص خواهرتو دربیاره چون دیده برنمیگرده ولی از ته دلش نیست.. این کاریه که خیلی از ...

موافقم

ولی خب با این حرفش خواهر اسی رو بدتر داره از دست میده

اون دیگه عمرا برگرده