2777
2789
عنوان

مریضی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 58 پست
سلام مشکل بچه شما عفونت سینوس هست و باید انتی بیوتیک مناسب خودشو دریافت کنه احتمالا انتی بیوتیک هایی ...

عزیزم پیش کدوم دکتر بردید؟ممنون میشم اسم و آدرس رو بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز منزل تون شهریار؟ منم شهریارم من دخترم میبرم پیش دکتر انتشاریون تو درمانگاه مرکزی امیریه رو ...

دکتر حسین انتشاریون؟بی زحمت اسم و ادرس درمانگاه رو ممنون میشم بگی

پیش این دکتری که گفتم ببر مطمئن باش نتیجه می گیریمن دخترم زردی طول کشیده داشت این دکتر تونست خوبش کن ...

ببین عزیزم پسر من معمولا پنومونی میشه یعنی سرفه داره ک معمولا با اسپری تنفسی برطرف میشه.البته وقتی مریض باشه.ایشون میتونه این مواردو درمان کنه؟

دکتر حسین انتشاریون؟بی زحمت اسم و ادرس درمانگاه رو ممنون میشم بگی

بله دکتر حسین انتشاریون 

درمانگاه شبانه روزی امیریه 

شماره تماس:۰۲۱۶۲۸۱۴ داخلی ۲۰۳ 

شهریار امیریه میدان امام خمینی

ببین عزیزم پسر من معمولا پنومونی میشه یعنی سرفه داره ک معمولا با اسپری تنفسی برطرف میشه.البته وقتی م ...

ایشون تخصص شون بیماری های کودکان هست من به هر کی معرفی کردم نتیجه گرفته دکتر باوجدان هم هست 

شاید آلرژی داره دخترم ۴ سالگی اینجوری شده بود ببین اگر زیر چشمش هاله کبود داره بابت آلرژی هست

اونو ک داره همون اول گفتم.مثلا پنی سیلین نمیتونه بزنه.شربت پلارژین حساسیت داره.دکترش گفته بستنی و یخمک نباید بخوره ولی میخوره گاهی

اونو ک داره همون اول گفتم.مثلا پنی سیلین نمیتونه بزنه.شربت پلارژین حساسیت داره.دکترش گفته بستنی و یخ ...

بآید داروهای آلرژی بخوره مثلا غروب ها مونته لوکاست اسپری هم تا مدتها باید طبق نظر پزشک مصرف کنه آلرژن ها را هم حذف کن  عروسک های پولیشی و خزدار را جمع کن حواست باشه خونه گرد و خاک و کپک نباشه گاهی زیر قرنیزهای کابینت کپک میزنه و ما نمی بینیم سرخ کردنی محدود کن اسپری و ادکلن ممنوع آدم سیگاری دورش نباشه و....‌ یعنی اگر فکر میکنی سرماخوردگی معمولی نیست و دکتر اطفال نتیجه نداره یک آسم و آلرژی ببر  

بآید داروهای آلرژی بخوره مثلا غروب ها مونته لوکاست اسپری هم تا مدتها باید طبق نظر پزشک مصرف کنه آلرژ ...

عزیزم همین الانشم در حال مصرف اسپری هست چند روز دیگه تموم میشه تا ۳ ماه باید استفاده میکرد.متخصصی ک میبرم برای آسم و آلرژی هم هست.اما تا دارو میخوره خوبه تموم ک میشه باز مریض میشه