2777
2789
عنوان

مریضی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه برا بچه خیلی بده ندیدها قهوه ضربان قلب رو می بره بالا و بچه ها ضربان قلبشون کلا بالاست چون بدن ...

چی میگی عزیزم 

میگم بخور قهوه 

بخورش برا ریه و سینوزیت خوبه

والا آدم بزرگش هم گاهی قهوه بهش نمیسازه

منم بخدا پیش بهترین متخصص شهریار میبرم

من پسرم آلرژی داره با کوچیکترین سرماخوردگی اطرافیان بدبخت میشم بردم دکتر طباطبایی متخصص ریه ،،،شما هم اگه بچه ات آلرژی داره یکبار ببر

میگی چیکار کنم خب

مثلآ تب داشتنی پاشویه کن،کف پاش حنا و سرکه مخلوط کن بذار

پایین نیومد ،پیاز رنده کن با سرکه بذار کف پاهاش

شکر سرخ بی ضرره میتونی با اب جوشیده مخلوط کنی بدی بخوره البته اگه همونطوری مثل شکلات بخوره بهتره هم برا سرفه اس هم سرماخوردگی سیستم ایمنی رو قوی میکنه

عناب رو با شکر سرخ تو اب بجوشون ابش که کشیده شد کم موند

از سبد رد کن بده بخوره

هله هوله ،بستنی پفک و.... هم نده 

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

منم بخدا پیش بهترین متخصص شهریار میبرم

سلام عزیز منزل تون شهریار؟ منم شهریارم من دخترم میبرم پیش دکتر انتشاریون تو درمانگاه مرکزی امیریه روزای زوج ساعت ۴تا۷ هستن بی نهایت دکتر خوبیه اگر خواستی ببرش 

پیاز قرمز هم عااالیه برا عفونت ۴قارچ کن بذار با۳لیوان اب بجوشه ابش کشیده شده با عسل مخلوط کن شیرین بشه بده بخوره

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

نرو دعا بگیر اینا همش خرافاته عوض هزینه گزاف برای دعاگر های الکی متوسل شو به حضرت رقیه و هم اینکه متوسل شو به حضرت علی اصغر سه روز براشون روضه بگیر من شنیدم خیلی جواب میده 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
سلام عزیز منزل تون شهریار؟ منم شهریارم من دخترم میبرم پیش دکتر انتشاریون تو درمانگاه مرکزی امیریه رو ...

بله.پیش امیرحسین ابطحی میبرم.فک نکنم بهتر ازون متخصص تو این منطقه باشه.مشکلم مریضیه مکررشه.اخه مگ میشه ۲ هفته ی بار مریض بشه.اینجوری نبود قبلا.

بله.پیش امیرحسین ابطحی میبرم.فک نکنم بهتر ازون متخصص تو این منطقه باشه.مشکلم مریضیه مکررشه.اخه مگ می ...

پیش این دکتری که گفتم ببر مطمئن باش نتیجه می گیری

من دخترم زردی طول کشیده داشت این دکتر تونست خوبش کنه دوبارم سرما خورد با ی نسخه ی ساده زود خوب شد

من خودم از ۳سالگی تا ۱۲ سالگیم همیشه مریض بودم

دقیقا مثل پسر تو دو هفته خوب بودم باز مریض میشدم

به مرور خوب شدم

بعضی بچه ها اینطورین فک نکنم راهی باشه فقط گرمی بده بخوره

سلام مشکل بچه شما عفونت سینوس هست و باید انتی بیوتیک مناسب خودشو دریافت کنه احتمالا انتی بیوتیک هایی که تا حالا خورده اثر چندانی روش نداشته به خاطر همین هر دوهفته یکبار مریض میشه یا اصلا قبلی خوب نشده دوباره جدید شروع میشه به خاطر همین دکترا میگن آلرژی در صورتی که اون عفونت درمان مناسب خودش رو نداشته مشکل بچه منم همین بود تا دکترش که عوض کردم براش عکس رادیو گرافی سینوس نوشت دیدم بله سینوس چپش عفونت داره و داروی قبلی با اینکه مربوط به سینوس بود اما مناسب نبود دیگه این دکتر گفت اونا فایده نداره با این خوب میشه و خداروشکر خوب شد.

درضمن بچه رو جلو کولر نزار باشه استخرم تا میتونه نره به خاطر کلر و مرطوب بودن اونجا