2777
2789
عنوان

مریضی بچم

461 بازدید | 58 پست

سلام.یه پسر ۶ ساله دارم از پارسال مهر ماه تا ب الان همش مریضه.هزار بار بردمش دکتر.دو هفته خوبه باز مریض میشه.بخدا درمونده شدم.هر چی شوهرم درمیاره فقط خرج دوا دکتر میکنم.دو هفته پیش تب داشت.حالا دو سه روزه سرفه.بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم این بچه خوب بشه.کسی راه حلی بلده؟ب سرم زده برم دعا بگیرم واسش انقد ک بردم دکتر و بازم همون آش و همون کاسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دارو شیمیایی خورده بیماری سرکوب شده ،هی برمیگرده

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

سیستم ایمنی بدنش ضعیفه 

شربت ایمونیس یه مدت بهش بده 

غذاهای مقوی تر مثل گوشت یا ماهیچه ای که تو شیشه می جوشونی اگه می خوره بده بهش 

اون سن ها حتی میره کلاس اول سیستم ایمنیشون ضعیفه  خیلی بیماری ها رو می گیرن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
منم دخترم که کلاس اول بود این طوری شدفقط دم نوش های گرم بهش یده و بخور بابونه قهوه شربت تقویتی

بیچاره شدم بخدا افسردگی گرفتم چرا بچه من اینجوریه فقط

منم دخترم که کلاس اول بود این طوری شدفقط دم نوش های گرم بهش یده و بخور بابونه قهوه شربت تقویتی

قهوه برا بچه خیلی بده ندیدها 

قهوه ضربان قلب رو می بره بالا 

و بچه ها ضربان قلبشون کلا بالاست چون بدن داره رشد می کنه 

قهوه که بدید ممکنه اگر کافئینش بالا باشه خدای نکرده ایست قلبی کنه 

چرا سونا و جکوزی نمیذارن بچه ها برن چون ضربان قلبشون بالاست اون حرارت هم می بره بالا قلبشون یهو استاپ می کنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم