2777
2789
عنوان

میگن نفرین خوب نیست

147 بازدید | 17 پست

اما تا جای کسی نیستین نه نصیحت کنید نه فاز بگیرید چیزی که اینجا خوب بلدن برن رو ممبر باز بگیرن وقتی جای کسی نیستین پس فازم نگیرید پدرم برادرم مادرم واقعا گوه کردن تو زندگی موقع اذان خداکنه تابوت شون بیارن من کل بکشم جلو تابوت برقصم اولی تابوت داداشم بعدش پدرم و بعدشم مادرم

بابام میگفت نفرین ک میکنی میره پشت ی سنگ قایم میشه، بیای بیرون میخوره ب خودت🤣🤣🤦🏼‍♀️ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این‌جهت میگن که نفرین دو سر داره و بار منفی داره برا خودت.شما بگو واگذارشون میکنم به خدا.خدا خودش بهتر حساب کتاب میکنه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ب نظرم خودت تعیین نکنی چی بشه بهتره. انگار موج منفی‌ش کم میشه. واگذار کن ب خدا. چون نمی‌ارزه خودتم دوباره آسیب ببینی

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

عزیزم نفرین کردن غیر حرص خوردن و اشفتگی برای خودت هیچی نداره ،فقط ذهن و تمام ارگان های بدن تو که بهم میریزه ...بیا و یه کاری کن ازاین به بعد بسپارشون به خدا و بگو خدایا تو بهتر از من  از نیت و قصدشون باخبری پس بیا وخدایی کن و تاوانش را بگیر ،من ازشون گذشتم و جلوی چشمم مردن .....

از این به بعد هم فقط به نعمت هات و هدف از خلقتت فکرکن و خودت را باخدا گره بزن ...اونوقت روز به روز موفقیت و ارامش را میبینی و زود زود هم ب همه ارزوهات میرسی

کاش خدا نجاتم بده

خدا خودش گفته بعد هرسختی اسانی است ، خودش گفته پاداش عظیم برای صابرین داره، خودش گفته شنونده و بیناست ، خودش گفته بهمن توکل کن من جوابت را میدم.....بهش اعتمادکن ...تاالان هم داشته امتحانت میکرده ، برو بغلش و بگو این همه امتحان کردی حالانمره بهم بده و پاداشمو بده ....اگه هم حس میکنی تو این امتحان قبول نشدی صبر کن ب زودی امتحانت تموم میشه ....