2777
2789
خدانکنه 🥰🥰🥰 حالا که نمازو شروع کردی من قربونت 😍💗🥰💗💗💗

عزیزم... سلامت باشی که مهربونم🤭🤍

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

یه سری اتفاقا باعث شد...همون ایام کتاب سلام برهادی هم خوندم چون از نظرروحی نیاز داشتم به اون نوشته ها، مذهبی شدم.... البته خدا میدونه واقعا مذهبی هستم یا نه ولی خب چادری و نمازخون شدم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو نفرمیشناسم خوبن خیلی تغغیرات مثبت کردن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

دخترخالم خیییییلی شیک و قرتی بود شد محجبه هم شد ولی کم کم به حالت کارخانه برگشت ولی همچنان اهل روضه و عبادت و اینا مونده.شوهر خواهر شوهرم نمیدونم در چه حدی بوده قبلا ولی بعد از دست دادن پدر و مادرش خیلی زیاد شده و آدم تندرویی هست.دیگه همین خودمم چادری بودم ولی مذهبی نه ولی نماز رو هر موقع دوست داشته باشم میخونم باهاش هم عشق میکنم وای حجابم خیلی کمتر شده با اون هم عشق میکنم😅خیلی راحت شدم 

ظاهرم که به مذهبیا نمیخورهولی مدتیه دارم نماز میخونم و خوشحالم... تنها پیشرفتم در حوزه دین همینه🤭

ان الصلات تنهی عن الفحشا و المنکر...

مهمترین گام رو برداشتی ان شاءالله گام‌های بعدی هم توفیق پیدا می‌کنی

من بشدت مذهبی بودم نمازم اول وقت بود هرکاری هم داشتم ول میکردم میدویدم نماز

الان اعتقادم کم شده نسبت به بعضی چیزا

نمازمو میخونم ولی بیشتر فقط خدا رو اعتقاد دارم

لایک نفرمایید با تشکر

من زیاد دیدم ک طرف از خونواده باز و ثروتمند بوده ولی به واسطه شهدا کشور و اربعین امام حسین مسیر زندگیش عوض شده و شده تنها فرد مذهبی فامیل 

کلی هم سختی تحمل کردن از فامیل و در نهایت خدا هم براشون همسر مذهبی و خوب جور کرده 

هم دختر هم پسر ... بیشتر دختر دیدم 

من 

۱۶.۱۷ سالم بود یه شکست بدی تو زندگی خوردم تنها راه ارامشم نماز و حرف زدن با خدا بود بعدشم کم کم مطالعه کردم و اطلاعاتم رفت بالا و خیلی علاقه مند شدم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من قبل چادری بودم اما مدرسه که میرفتم دوستام چادر نمیپوشیدن من خجالت میکشیدم که چرا من چادریم 

بعد ازدواجم که با همسرم دوست بودیم از قبل بخاطر عقاید همسرم که چادر دوست داشت میپوشیدم ولی هی از زیرش درمیرفتم وقتی نبود شالمو میدادم عقب چون براساس عقیده خودم توی اون سنی که بودم موهام بیرون باشه خوشگل ترهستم تاااااا اینکه عید رفتم کربلا و واقعا تغییر رو هم خودم تو خودم حس میکنم هم اطرافیانم من از اون روز یه لاخ از موهامم بیرون نیومده جای نامحرم البته الان عبا میپوشم ولی خودم چادرو بیشتر دوست دارم وقتی قران میخونم عشق میکنم وقتی نماز میخونم عشق میکنم نمازمو از اون به بعد همیشه خوندم فقط خدا بهم توفیق بده نماز صبحا یکم تنبلی میکنم میخوابم