2777
2789

همون وام روهم گذاشتیم اول بزرگا خریدیم هرچی موند دادم مامانم ریزه هارو بخره

بقیشم با پول خودمون ریزه ریزه خریدیم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بر عهده خودمون بود... بخشیش ام وام گرفتیم

البته خونواده همسرم رسم داشتن جهیزیه با خونواده پسر باشه، ما قبول نکردیم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

پول رخت خواب هام رو پسر خالم دادم ،۶ سال پیش سه تومن.

باقیشم از وام ازدواج .

ما فقط رختخواب ،یه طاقه فرش ۱۲ متری و وسیله آشپزخونه میدیم ،منظورم ظرف و....هست نه برقی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

جهیزیه ام به جز فرش و تلویزیون و گاز مابقی با ما بود

تا یک سال اول عقد وام ازدواج مون جور نبود و مادرم با پس انداز از درآمد پدرم و خودش تا اون موقع مقداری از خورده ریز رو برام خرید مثلا ظروف پلاسکو، رخت خواب و ظرف و ظروف و...

بعدش وام ازدواج جور شد لوازم بزرگ و برقی های کوچیک و بزرگ رو گرفتیم باز یه سری خورده ریز و دکوری جات موند چون وام خرج شد، مابقی رو هم تا موقع عروسی خورد خورد خرید کردیم

مادرم اینا دست و بالشون هم خالی بود ولی خدا خودش کمک کرد فشار نیومد بهشون