2777
2789
عنوان

روشن کردن بیکینی و زیر بغل

363 بازدید | 38 پست

خانما روشی سراغ دارید بشه باهاش این ناحیه ها رو سفید کرد؟

پوستم روشنه به نسبت و تیرگی های حتی کم اون منطقه هم خیلی زیاد تو ذوق میزنه و توی مخمه

چکار کنم؟ 

برای تیرگی آرنج و زانو چی پیشنهادتون چیه؟

اینم بگم که من نزدیک 10 12 ساله از ژیلت برای شیو استفاده میکنم. اصلا امکانش هست بعد این همه سال استفاده از ژیلت بشه که پوستم روشن کنم؟

کربوکسی تراپی

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا لیزر کن بهتر میشه بعد میتونی وایتنینگ هم انجام بدی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همه میگن ژیلت سیاه میکنه ولی خب آرنج و زانو رو که ژیلت نمیکشیم اون چرا سیاههههه؟؟؟

من تحقیق کردم واسه زانو و آرنج کرم ۵۰درصد اوره اتوپیا میخوام بخرم.الان شیر میدم واسه اون نمیتونم بخرم 

من ۵ساله لیزر میکنم و دیگه ژیلت نمیزنم ولی هنوز تیره هست، شاید بعد لیزر یک درجه روشنتر شده باشه

تیرگی دلیلش هورمونی هست منکه تازگیافهمیدم تنبلی تخمدان دارم و دلیلش اونه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
همه میگن ژیلت سیاه میکنه ولی خب آرنج و زانو رو که ژیلت نمیکشیم اون چرا سیاههههه؟؟؟من تحقیق کردم واسه ...

برای ارنجم چون مدام روی زمین درس میخونم  ارنجم روی زمین ساییده. زانو هامم رو نمیدونم چرا واقعا

واقعا تاثیر داره؟

چند درجه ای با لیزر ذروشن میشه؟

بنظرم راحت ۳۰ تا ۶۰ درصد

چون ریشه موهای اون ناحیه ضخیمه و همین باعث میشه تیره تر بنظر بیاد

لیزر کن اگه اوکی نشد بعدا برو سراغ راه های دیگه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/