2777
2789
عنوان

روشن کردن بیکینی و زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
همه میگن ژیلت سیاه میکنه ولی خب آرنج و زانو رو که ژیلت نمیکشیم اون چرا سیاههههه؟؟؟من تحقیق کردم واسه ...

این کرم واقعا جواب میده؟قیمتش چنده؟

کاربری سال ۹۶ هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنتو کم کردی؟چجوری؟

آره

یک سال و نیمه بدنسازی کار میکنم. سه روز در  هفته

در هفته سه یا چهار روز رو فست 16 ساعتم. به غیر از هفته ای که نزدیک پریودمه

قند رو خیلی کم مصرف کردم( واقعا نشد به صفر برسونم)

روزایی که باشگاه نمیرفتم هم توی خونه ورزش میکردم

البته چون تنبلی تخمداند دارم هم ی مقدار سخت وزن کم میکنم و استپ های وزنی طولانی داشتم

آرهیک سال و نیمه بدنسازی کار میکنم. سه روز در هفتهدر هفته سه یا چهار روز رو فست 16 ساعتم. به غیر از ...

وای چه عالی،خیلی خوبه،من اصلا اراده رژیم ندارم😒😒

کاربری سال ۹۶ هستم.
من خیلی خیلی پریودام منظم بود. اصلا هیچ علائمی نداشتم. ی مدت سمت تخمدانم درد داشت فکر کردم بخاطر ور ...

منم دقیقا پریودام منظمه، چاقم نیستم، از روی موهای زائد زیر چونه و دور سینه دکتر بم گفت تنبلی داری

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من خیلی خیلی پریودام منظم بود. اصلا هیچ علائمی نداشتم. ی مدت سمت تخمدانم درد داشت فکر کردم بخاطر ور ...

اره واقعا خیلی بده سعی کن مرتب دکتر بری شدید نشه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»