2777
2789
عنوان

حق دارم از دست مامانم ناراحت بشم

170 بازدید | 10 پست

مهمون داشتن زیادبعد همشونیه عالمه شیرینی اورده بودن بعد اومدبه منم بده یکم داد بعد یه مدل دیگه بود  گفت خودت بزار شیرینی یه عالمه بود بعد من ۶تا گذاشتم برگشت با عصبانیت گفت بسه بزار برای مام بمونه درحالی که یه عالمه شیرینی داشت خیلی نارلپاحتم چه جودی بفهمونم ناراحتم طوری که به زبون نیارم شمام بودید ناراحت میشدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی‌‌بگم والا..

من احتمالا ناراحت میشدم اون لحظه. ولی بعدش سعی می‌کردم فراموش کنم ، حداقل بخاطر آرامش خودم.

بعدم بستگی خیلی زیادی به رفتارهای دیگه مادرت داره. بقیه مواقع چطور بوده و هست؟ اگه بقیه مواقع محبت هاش و ... اوکیه و ناراحتت نکرده این یه بارو کلا بیخیال شو. هیچ انسانی کامل نیست دیگه

من مامانم خیلی مهربون و اهل از خودگذشتگیه. اما تا حالا هرکس شیرینی اورده تا حالا بهم نگفته ببر. همونجا باز کرده خوردیم. و من تا بحال حتی فکر نکردم بهش که بخوام واسش ناراحت بشم. 

الهی به امید خودت...