2777
2789

میخام برم کتابخانه واسه کنکور بخونم خونمون تا مرکز شهر و کتابخانه نیم ساعت راهه و من باید صبح با همسرم برم چون اون جوری چند میلیون هزینه اسنپ ام میشه  یکماه و یک هفته هست تو خونه شروع کردم ولی اندازه یک هفته درست هم نخوندم تو خونه همش سرگرم گوشی و چیزای مسخره میشم امسال سال آخریه که فرصت کنکور دارم نمیخام فرصت شغلی که رویارو دارم تا ابد رو دلم بمونه 💔

تو کتابخونه پارسال یمدت میرفتم یه روتین منظمی میگیره درس خوندنم حداقل ۸ ساعت فیکس هرروز میشه خوند 

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

کدوم شهری؟ بستگی به شهرت داره 

راه اتوبوس داره؟

و اینکه مگه نمیگی با همسرت میری پس مشکل چیه

اون تایم ساعت کاریه مشکلی نیست ولی پنجشنبه جنعه هارو یکی همراهت باشه بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟ چی میخوای قبول شی؟

نمیتونم هدفمو بگم چون کل اطرافیان ام میدونن ولی زیر ۲۰ نیستم 

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

کدوم شهری؟ بستگی به شهرت داره راه اتوبوس داره؟و اینکه مگه نمیگی با همسرت میری پس مشکل چیهاون تایم سا ...

اره خب همسرم منو ۶:۳۰ میتونه برسونه 

ولی کتابخانه ۷:۳۰ بازه