2777
2789

دخترم امسال میره اول. از روزی که دنیا اومد کاملا خونه نشین شدم. قبل از دنیا اومدنش دانشگاه و بیرون و اینا میرفتم هیچ مشکلی نداشت شوهرم با بیرون رفتنم. اما بعد بچه دیگه خونه نشین شدم خودم.

بچه که دوسه ساله شد گفتم خب یکم از آب و گل در اومد. میرم بیرون ، باشگاه پارک... همچنین که این تصمیم رو گرفتم فهمیدم حامله‌ام.

خلاصه دومی دنیا اومد و باز خونه نشین شدم. حالا دومی سه سالشه. روزای فرد دخترمو میبرم ژیمناستیک. روزای زوج خودم میرم باشگاه. یعنی کلا عصرا خونه نیستم.

ژیمناستیک که میبرم، کوچیکه رو هم میبرم اونجا جای بازی داره. میمونم تا کلاس دخترم تموم بشه برمیگردیم.

اما باشگاه خودم نه. میزارمشون پیش شوهرم و میرم.

حالا شوهرم چند روووزه سر ناسازگاری گذاشته. 

اینقدر اذیتم میکنه.

که یکی تو رو از توی کوچه ها جمع کنه

ول می‌کنی با بچه هات میری

فلان بهمان... حتی دری وری و فحش هم بهم میگه.

حالا جالبش اینه یه ریال پولم ازش نمی‌گیرم.

چندساله خودم تو خونه کار ترجمه انجام میدم صفر تا صد حقوقمم می‌گرفت. یک ماهه نصفشو خودم برداشتم برا کلاس بچه و باشگاه خودم.

بچه‌ها رضایت شوهر شرطه میدونم...

ولی آخه میشه من تا آخر عمرم خونه نشین باشم؟

شما باشید چکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اولین حرکت ی قرونم ب شوهرم نمیدم 

چقد پروش کردی

من مخالف کمک نیستم اما وظیفه مرد تامین کردنه یعنی چی ک ازش نمیگیری؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یا از بچه داری خسته شده یا مشکلش چیزی دیگه س بهونشو زده ب بیرون رفتن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

فقط باسیاست باش و به زبون بگیرش و صحبت کن. 

از موضع بالاهم حرف نزن،  گارد نگیر. 

زنانگی داشته باش و رضایتشو جلب کن و بذار باهات همراهی کنه. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو اولین حرکت ی قرونم ب شوهرم نمیدم چقد پروش کردیمن مخالف کمک نیستم اما وظیفه مرد تامین کردنه یعنی چ ...

چیکار کنم؟ جیبمو نزنه پول دادن پیش کش. وقتی نمیده هی التماس و دعوا کنم؟

اگه میتونی بچه ها رو اون روزی که میخوای بری برای خودت باشگاه پیش کس دیگه بذار مادر بزرگی خاله ای مردا نوعا همینن خیلی بچه نمیتونن نگه دارن مخصوصا اینکه کوچیک هم هستن 

یا صبر کن یه کم بزرگ تر بشن بعد برو الان جاهایی برو با بچه هات که همزمان سه تایی بتونین با هم باشین و خوش بگذره

ببین حق که اصصصلا با شوهرت نیست 

ولی تو زندگی مشترک باید سیاست داشته باشی

بگو مثلاً میرم باشگاه حالم خوب میشه ورزش نشاط میاره برای بدن لازمه

بچه ها براشون تنوع میشه دوست دارن فلان

ببین اصلا دردش چیه؟

وای خدایا،هرجا یه زن میبینم که دستش تو جیب خودشه و کار می‌کنه تحسین می‌کنم و بهش غبطه میخورم،ای کاش منم بتونم یکاری پیدا کنم که شوهرم اینقدر منت سرم نزاره،همسر شماهم از این بابت ناراحته که حقوق شما داره می‌ره بابت کلاس بچه ها و باشگاه

کاربری سال ۹۶ هستم.