2777
2789

رد نشدم حتی یکبار 😁😁😁

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من بار اول ماشین خاموش کردم🤣🤣🤣🤣😆😆

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسر گفت با آینه دنده عقب برو، استادم گفته بود اینجور مواقع بگو باید برگردی من اینطور گفتم گفت من میگم برو گیج شدم نرفتم منو رد کرد😮‍💨

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بار دوم قبول شدم

بار اول باید از پارک در میومدم دنده عقب نگرفتم نزدیک بود بخورم به ماشین جلویی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مراحل بستن کمربند و اینه و اینا رو کامل یادم بود انجام بدم

بعد ماشین کج بود دست نفر قبل من، گفت پیاده شو

من سوار شدم خواستم تنظیم کنم گفت ماشین رو صاف کن بعد انجام بده

رفتم جلو کنر بند یادم رفت ببندم بعدا

قبلشم انقد استرس داشتم فکر پیش تنظیم کلاج و گاز بود ترمز دستی یادم رفته بود

هی گاز میدادم کلاجو ول میکردم نمیرفت گفت ترمز دستی مونده😂

افسر گفت با آینه دنده عقب برو، استادم گفته بود اینجور مواقع بگو باید برگردی من اینطور گفتم گفت من می ...

درستش چیه؟ تو آینه بغل هم باید نگاه کنیم یا فقط پشت رو ببینیم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

دمت گرم

❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

درستش چیه؟ تو آینه بغل هم باید نگاه کنیم یا فقط پشت رو ببینیم

باید کامل برگردی پشت سر رو ببینی یه دست رو فرمون یه دست پشت صندلی شاگرد 

آها مرسی پس تو هر آینه ای نگاه کنیم ردیم

نه بابا ربطی به آینه نداره نگاه کنی هم طوری نیس با یه نگاه ولی یادت باشه برا حرکت باید برگردی کامل عقب نگاه کنی